Makarska rivijera, smještena između Splita i Dubrovnika, jedan je od bisera hrvatske obale. Sa svojim kristalno čistim morem, predivnim plažama i bogatom mediteranskom vegetacijom, predstavlja savršenu destinaciju za bijeg od svakodnevnog stresa. U srcu rivijere smjestio se mali gradić Drašnice, udaljen samo deset minuta vožnje od živopisne Makarske. Ovaj skriveni dragulj nudi mir i tišinu, ali i blizinu popularnih mjesta kao što su Brela, Baška Voda, Gradac, Živogošće i Drvenik. Drašnice su idealno polazište za istraživanje svih čari Makarske rivijere.

Boravak uz more

Smješten uz samu plažu, Beach Hotel nudi jedinstveno iskustvo boravka uz more. Hotel raspolaže modernim sobama koje pružaju udobnost i potrebnu privatnost za opuštanje. Gosti mogu uživati u predivnom pogledu na more, a blizina plaže omogućava trenutni pristup kristalno čistom Jadranu.

Makarska - 2 Makarska - 2 (Foto: Crno jaje)

U sklopu Beach Hotela nalazi se i restoran Plaža, koji nudi nezaboravno gastronomsko iskustvo. Predivna terasa restorana proteže se preko stijena iznad mora, pružajući gostima nevjerojatne prizore dok uživaju u obroku. Doručak se poslužuje u obliku bogatog švedskog stola od 8 do 10 sati i nudi širok izbor raznolikih hladnihi toplih jela. Za one koji žele uživati u dodatnim obrocima, dostupan je polupansion ili puni pansion uz doplatu (120 eura za 3 noćenja po osobi za polupansion, odnosno 240 eura za puni pansion).

Opušteno ili aktivno

Destinacija nudi mnogobrojne aktivnosti za one željne avanture. Uspon na planinu Biokovo pruža veličanstven pogled koji se proteže sve do Italije. Lokalna cesta do Igrana idealna je za šetnje, biciklizam ili trčanje kroz maslinike smještene između mora i planine. Osim toga, Drašnice su poznate po svojim mnogobrojnim izvorima slatke vode i usamljenim plažama koje nude priliku za potpuno opuštanje u netaknutoj prirodi. Gosti mogu uživati u mirisu bora, lavande i ružmarina i doživjeti Mediteran kakav je nekada bio.

Poželite li i vi na produženi vikend u Beach Hotel, zaputite se do portala Crno jaje koji vam donosi posebnu ponudu po cijeni od samo 348 eura, a koja uključuje četiri dana i tri noćenja na bazi doručka za dvije osobe (jedno dijete do 18 godina boravi besplatno). Ova ponuda je idealna za obitelji koje žele uživati u mediteranskoj oazi bez previše briga.
 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju