U petak, 6. kolovoza započinje Mali piknik u organizaciji Malog placa. Ovo šarmantno ljetno događanje svakog kolovoza Gornji grad pretvori u mjesto sretnih susreta i lokalnih poslastica, unoseći pravo osvježenje u gradsku ponudu kulturno-turističkih sadržaja.

U suradnji s Turističkom zajednicom grada Zagreba, Mali piknik će i ove godine na jednoj od najljepših gradskih lokacija ispod krošnji gornjogradskog parka Bele IV. rasprostrti svoje dekice s pogledom na grad i okupiti brojna nasmijana lica.

Potraga za blagom, rijeka Kupa - 4 Aktualno Đir po Kupi: Dođite na roštilj, filmove, safari rafting i potragu za potonulim blagom

Uz proizvode nekolicine malih proizvođača, nezaobilazno vino u svim bojama, craft pivo i prirodne sokove, ove godine na meni Malog piknika uskaču i raznoliki zalogaji od lokalnih i sezonskih namirnica s potpisom bistroa Vještica koji se posvećuje okusima tradicionalne kuhinje.

Opušteni razgovori uz svijeće, bosonogo ležanje na travi, starogradski romantični ambijent, lokalne poslastice i posebni zajednički trenuci male su stvari koje Malom pikniku daju poseban šarm, upisujući ga na listu događanja koje se isplati doživjeti.

Čips od šarana Aktualno Ne, ovo nisu prženi krumpiri! Hrskavo jelo koje treba probati do kraja kolovoza u blizini Duge Rese

Mali piknik će se održavati svakog petka od 17 do 23 sati do kraja kolovoza u parku Bele IV. U slučaju kiše Mali piknik se odgađa za nedjelju.Ulaz je slobodan, uz pridržavanje propisanih epidemioloških pravila i mjera, a sve što trebate ponijeti sa sobom je dobro raspoloženje. 

Više informacija pronađite na FB i Instagram stranici Malog piknika.

Mali piknik na Gornjem gradu Mali piknik na Gornjem gradu (Foto: PR)

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju