Volite li istraživati Lijepu Našu biciklom, otkrivati prirodne ljepote i razne zanimljivosti poput mjesta koja se vežu za uzbudljive događaje iz prošlosti, ili su pak rezultat vrsnih umjetnika koji su se zapisali u hrvatsku baštinu – za to možete osvojiti i vrijedne nagrade.

Hvale vrijedan projekt Bikademy zamišljen je kao biciklistička akademija na kojoj sami birate studije. Studiji su zapravo regije i gradovi na kojima možete položiti ispite dolaskom na lokacije od prirodnog ili kulturnog značaja. Idealno za sve znatiželjnike na dva kotača kojima treba malo motivacije za okrenuti pedale kilometar dalje.

Osim Studija, Bikademy ima i novu značajku - Challenges. To je značajka za mobilnost koja potiče na što veću upotrebu bicikla u svakodnevnom životu.

"Challenges je namijenjen svim građanima, ne samo sportašima. Besplatno je za sve i najbolje nagrađujemo na mjesečnoj razini, i to muške i ženske osobe zasebno", ističe Krešimir Herceg, osnivač Bikademyja te dodaje kako Challenges upravo zbog toga ima četiri kategorije prema ukupnim dnevnim vožnjama:

  • 0-10 km / dnevno
  • 10-20 km / dnevno
  • 20-60 km / dnevno
  • 60+ km / dnevno

Osim prijeđenih kilometara, na naslovnoj stranici aplikacije ima naznačena ušteda CO2 u odnosu na automobil, kao i broj odrađenih vožnji.

"U sklopu Challengesa, upravo objavljujemo i Special Challenges Jesenki Đir, kratkotrajni Challenges koji traje do 27.10. kojim želimo potaknuti jesenske vožnje. Također nagrađujemo najbolje u sve četiri kategorije. A sve vožnje svakako ulaze u Bikademy Challenges mjeseca listopada", dodaje Krešimir Herceg. 

Više o Bikademyju doznajte ovdje ili ovdje, a ako želite osvojiti super nagrade još uvijek nije kasno da se uključite u njihov Jesenski Đir.

Kako se uključiti?

Od 14. do 27. listopada, skupi što više kilometara na biciklu u kategoriji koja najbolje odgovara tvom tipu bicikliranja.

Koje su nagrade?

Sport Vision, Bite Me i Bikademy nagrađuju pet najboljih muških i ženskih sudionika, za svaku kategoriju ovisno o ukupnoj dužini dnevne vožnje (0-10 km, 10-20 km, 20-60 km, 60+ km).

1. nagrada - Sport Vision vaučer 20,00 EUR
2. nagrada - paket Bite Me
3. nagrada - Knjiga Hrvoja Jurića - Put sjevera
4. nagrada - Sport Vision vaučer 20%
5. nagrada - Sport Vision vaučer 10%

Čak i ako niste na vrhu ljestvice svoje kategorije, možete osvojiti nagradu. Nakon Special Challengea, nasumično biramo 5 sudionika/ca koji će osvojiti Sport Vision vaučer od 20,00 EUR-a.

Kako sudjelovati?

  • Registriraj se na Bikademy aplikaciju  
  • Klikni na Special Challenge "Jesenki Đir" na naslovnici
  • Klikni na "Join"
  • Vozi bicikl u razdoblju od 14. do 27. listopada i prati svoje vožnje u Bikademy aplikaciji

Preuzmi aplikaciju, pridruži se izazovu i bicikliraj do nagrada!

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju