Hrvatska se nalazi na idealnoj poziciji za putovanja, bilo da se nalazite u Zagrebu, Karlovcu, Rijeci, Splitu... Za vas smo istražili idealne destinacije koje možete posjetiti ove jeseni autobusom iz spomenutih gradova.


Halloween u Gardalandu


Subota je idealan dan za obiteljsko druženje u magičnom svijetu Gardalanda koji je nadolazeće dane posvetio Halloweenu s tematskim predstavama i povorkama. Uživajte u poznatim atrakcijama Gardalanda koje su primjerene za svaku dob, od razgledavanja akvarija do slobodnog pada – ovisi o vašoj hrabrosti i želji za adrenalinom. Ohrabrite se ovom ponudom i zabavite se s prijateljima ili obitelji. U povoljnu cijenu uključen je prijevoz s polaskom iz Zagreba, Karlovca i Rijeke te cjelodnevni boravak u zabavnom parku.


Za produženi vikend u Beč i Prag


Blagdan Svih svetih ove godine je u četvrtak, a za sve vas koji u petak ne radite to znači – produženi vikend! Kako bi ga što kvalitetnije proveli, predlažemo izlet u Beč i Prag. Jedan dan iskoristite za razgledavanje Beča koji osvaja velebnim građevinama i katedralom Sv. Stjepana. Sljedeći dan u Pragu, osim poznatih atrakcija, možete posjetiti i Muzej komunizma ili Muzej torture te gradsku pivnicu. U četvrti Malá Strana možete pronaći umanjenu repliku Eiffelovog tornja, s čijeg se vrha pruža panoramski pogled na Prag. Pri povratku posjetite Češki Krumlov, srednjovjekovni grad pod zaštitom UNESCO-a koji je savršen za lagane šetanje uz rijeku Vltavu. Što kažete na ponudu koju smo pronašli za 4 dana/3 noćenja s polaskom iz Zagreba po povoljnih 979 kn?


Božićni šoping u Veneciji


Advent, posjet Veneciji i šoping? Za početak, u razgledavanje se najbolje uputiti turističkim brodićem vaporettom te obići slikovite talijanske otoke lagune. Prvi od njih Burano, poznat je po čipkarstvu i šareno obojenim kućama, dok je Murano poznat po izradi raznih staklenih predmeta. U svakom slučaju, oba otoka vrve suvenirima i kreativnim modnim detaljima koje možete kupiti i biti jedinstveni. Ne napuštajte Veneciju prije razgledavanja najpoznatijih atrakcija koje uključuju: kanal Giudecca i Grande, poznati Most uzdaha i Most Rialto, šetnicu Riva degli Schiavoni, Trg Sv. Marka, Duždevu palaču i Baziliku Sv. Marka. Za kraj, slobodno vrijeme iskoristite za prigodan božićni shopping u dizajnerskom šoping outletu McArthur Glen gdje se mogu pronaći luksuzni brendovi sniženi više od 70%. Mislite unaprijed i rezervirajte ovu povoljnu ponudu koja uključuje sve navedene aktivnosti s polaskom iz Splita na vrijeme.

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju