U potrazi za slobodnim danima i mogućim spajanjima za ljetni godišnji, naišli smo na odličnu priliku za lipanj kada nas u kalendaru i očekuje pokoji slobodan dan. I to ne bilo gdje, već na jednom od najljepših predjela – Makarskoj rivijeri.

Po čemu je Makarska rivijera toliko posebna?

Svi koji su bili, lako će potvrditi. Makarska rivijera posebna je destinacija, a riječ je o mikroregiji koja teritorijalno pripada Splitsko-dalmatinskoj županiji. Prostire se na pedesetak kilometara Jadranske obale, a smještena je u podnožju planine Biokovo što će uljepšati svaki odmor. Prava ljepota ovog područja je u kombinaciji mora i planina, Biokovo koje uranja u Jadransko more i klima koja opušta baš onako kako bi vam dobro došlo.

Skriveni dragulj za pravi odmor

Na području Makarske rivijere smjestilo se turističko naselje Baško Polje, blizu mjesta Baška Voda, a u Baškom Polju depandanse i hotel. Lokacija je za pravo opuštanje: u gustoj borovoj šumi, odmah kraj mora, ali i šetnicu koja vodi do centra mjesta Baška Voda. Upravo za ovaj smještaj pronašli smo odličnu, i to osmodnevnu ponudu. Lipanjski datumi uključeni u ponudu ići će u prilog miru i opuštenoj atmosferi jer je riječ o početku ljeta kada plaže i obalu ipak još ne posjeti toliko turista.

200 kuna po osobi

U ponudi koju smo pronašli nudi se smještaj za 8 dana/7 noćenja za 1449 kuna po osobi, što je 207 kuna po noći, a ostvarite li dodatni popust, cijena može pasti i ispod 200 kuna. Smjestiti se možete u hotelu ili depandansama, a cijene su iste. Hotelska ponuda uključuje restoran, trgovinu, caffe bar, pizzeriju, restoran uz plažu i parkiralište, a sve to možete koristiti u koji god se dio smjestite. Iako su sobe u depandansama skromnije, uz povoljnu cijenu, ono što se nalazi u blizini i činjenicu da u je u ponudu uključen polupansion, ovo je idealna prilika. Stoga je nemojte propustiti ako razmišljate o ljetovanju na Jadranskoj obali!
 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju