London je proglašen najbolje ocijenjenom destinacijom na svijetu za odmor u 2019. godini prema mišljenju korisnika TripAdvisora.

TripAdvisorova godišnja Traveller’s Choice nagrada dodijeljuje se na temelju analize milijuna osvrta putnika, njihovih ocjena hotela, restorana i turističkih atrakcija u jednoj godini. Glavni grad Ujedinjenog Kraljevstva pokazao se najpopularnijom destinacijom među korisnicima ove internetske stranice.

Pariz se našao na drugom mjestu, dok je Rim proglašen trećim najboljim mjestom za posjet u 2019. godini. U top 10 TripAdvisorove godišnje Traveller’s Choice nagrade našao se i europski otok Kreta (4. mjesto), Barcelona (7. mjesto) te Istanbul koji se nalazi na 8. mjestu ljestvice.

Ostatak ljestvice je prepušten egzotičnim lokacijama poput Balija, Phuketa, Marrakecha i Dubaija. Zanimljivo je da je s popisa 10 najboljih destinacija nestao New York koji se godinama smatrao favoritom korisnika TripAdvisora.

10 najbolje ocijenjenih destinacija za odmor u 2019. prema mišljenju korisnika TripAdvisora:


1. London
2. Pariz
3. Rim
4. Kreta
5. Bali
6. Phuket
7. Barcelona
8. Istanbul
9. Marrakech
10. Dubai

Nevjerojatni patuljasti otok: Mjesto sreće s najljepšim podmorjem Antea na Tajlandu - 2 Antea na Tajlandu - 3 Antea na Tajlandu - 6 +31 Antea na Tajlandu - 7

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju