“Ovaj apartman se nalazi na nepobjedivoj lokaciji,” kaže zadovoljna korisnica u komentarima na internetskoj platformi za najam smještaja Airbnb. Gdje god se okrenete gledate u nebo i more, a plaža se nalazi samo 10 koraka od terase.

Cjelokupni dojam ovoga apartmana u Rukavcu na otoku Visu dodatno pojačavaju prozori i vrata koji su u potpunosti napravljeni od stakla te omogućuju nesmetan pogled na čarobnu okolicu.

Iako je apartman opremljen svim osnovnim pomagalima i pogodnostima poput televizora, rijetko tko će se ovdje odvažiti na gledanje serija i filmova kad je okružen spektakularnom prirodom. Čarobna terasa s pogledom na more Čarobna terasa s pogledom na more (Foto: Airbnb)

Dvosobni apartman namijenjen je ukupno četiri osobe, a obuhvaća i dvije kupaonice s tušem. Ovdje vam je na raspolaganju i besplatan parking te Wi-Fi, a možete posebno zatražiti i privatnog chefa koji će za vas spremiti lokalne specijalitete.

Apartman se može unajmiti preko Airbnb-a za 1166 kuna za noć.

Zavirite u našu fotogaleriju i pogledajte što vam sve nudi. Decentno uređeni prostor apartmana na Visu Decentno uređeni prostor apartmana na Visu (Foto: Airbnb)

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju