U trendu Villa Desert Rose na otoku Pagu, Airbnb - 9 Ima i bazen 100 metara od mora: Kuća na Pagu "usred ničega" u kojoj ćete se osjećati kao da ste sami na svijetu Svinjski kotleti Tjedni jelovnik 7 božanstveno finih jela za svaki dan ovoga tjedna idealnih za one koji paze koliko jedu proteina Kuća Nela kod Plitvičkih jezera, Airbnb - 3 Od 68 eura 10-ak minuta vožnje od Plitvičkih jezera: Kućica u cvijeću za prelijep odmor u prirodi


Uprava švicarskog diva Barry Callebaut za preradu kakaa priznala je da je pronašla četvrtu vrstu čokolade. Mliječnoj, tamnoj i bijeloj čokoladi pridružila se nova članica po imenu Ruby. Zadnja vrsta čokolade - bijela, otkrivena je prije osamdeset godina.

Nova vrsta čokolade radi se od Ruby kakaa, te ju karakterizira jedinstvena ružičasta boja po kojoj je dobila ime. Boja je prirodna te ima osvježavajući čokoladni okus s natruhama bobičastog voća.

Rezultat je kremasta delicija, kiselo-slatkog okusa koja se izvrsno može kombinirati u različitim vrstama slastica.

Ruby čokolada predstavljena je u Šangaju, a još uvijek nije poznato kada će stići na europsko tržište.

U videu Dnevnika Nove TV pogledajte kako izgleda nova vrsta čokolade.