Volite li jesti žabe? Donosimo brzinski recept za povijesnu francusku deliciju

Podijeli
  • Žablje noge su poznata francuska delicija Foto: Shutterstock
  • Prženi žablji krakovi Foto: Shutterstock
  • Priprema žabljih krakova Foto: Shutterstock
  • Žabe se mogu pripremati na razne načine Foto: Shutterstock
  • Pržene žabe poslužite s umakom Foto: Getty Images
  • Pogledaj i ovo + 3 + 3 + 3

    Uz pohano, sendviče...

    Bolje od majoneze? Neodoljivo kremasti umak gotov za 60 sekundi

    + 0 + 0 + 0

    Talijanska kuhinja

    Fino, brzo i bez puno suđa: Recept za fantastičnu piletinu u kremastom umaku s gljivama

    + 1 + 1 + 1

    Savršena babka

    Meko tijesto i puuuno čokolade: Recept za savršeni blagdanski kolač kojem nitko ne može odoljeti

1/5

close