3 sastojka s placa koja uvijek morate imati kad kuhate juhu, varivo ili umak

Podijeli
  • Stapke celera, luk i mrkva tri su osnovna sastojka mirepoixa Foto: Shutterstock
  • Mirepoix je sastavni dio francuskog specijaliteta coq au vin Foto: Getty Images
  • Talijanski ragu iz Bologne ili takozvani bolonjez sadrži celer, mrkvu i luk Foto: Shutterstock
  • Celer, mrkva i luk sastavni su dio brojnih juha Foto: Getty Images
  • Pogledaj i ovo + 5 + 5 + 5

    Jednostavno

    Kako omekšati žilavo meso? Trikovi s kojima će jeftiniji komadi postat mekani i fini

    + 0 + 0 + 0

    Za prste polizati

    Savršeni svinjski kotleti: Trik za sočno i mekano meso koje će svi obožavati

    + 2 + 2 + 2

    Dobar trik

    Nekad patlidžani mogu biti jako gorki i uništiti okus cijelog jela – evo kako to možete spriječiti

1/4

close