Hrana i piće
Putovanja
Aktualno
Zanimljivosti
Škola kuhanja
Želim više
Preporuke
Upravljaj obavijestima
Prati nas
Impressum
Uvjeti korištenja
Zaštita privatnosti
Politika o kolačićima
#francuska kuhinja
I hrskav i sočan
Pun okusa: Quiche s pečenim cherry rajčicama, parmezanom i bosiljkom
Jednostavnije ne može
Recept za neodoljivu slanu pitu od sira i cherry rajčica koju možete ispeći za 25 minuta
Jednostavni recept
Umak od crnog vina savršen je par pečenoj junetini, a napraviti ga možete za 20-ak minuta
Uz salate i guste juhe
Recept za najfinije krutone s parmezanom koje se rade od starog kruha
Iz pećnice
Ovako Francuzi rade punjene paprike: Najbolji okus dobit ćete, ako pomiješajte ove dvije vrste mesa
Savršen dodatak prženom
Trik za najlakši tartar umak: Dodajte i sastojak koji većina baci u zahod
Gioachino Rossini
10 jela talijanskog glazbenog genija: Uživao je u tartufima i guščjoj jetri, a dobar ručak mijenjao za arije
Još vijesti