Hrana i piće
Putovanja
Aktualno
Zanimljivosti
Škola kuhanja
Želim više
Preporuke
Upravljaj obavijestima
Prati nas
Impressum
Uvjeti korištenja
Zaštita privatnosti
Politika o kolačićima
#francuska kuhinja
Iz pećnice
Ovako Francuzi rade punjene paprike: Najbolji okus dobit ćete, ako pomiješajte ove dvije vrste mesa
Savršen dodatak prženom
Trik za najlakši tartar umak: Dodajte i sastojak koji većina baci u zahod
Gioachino Rossini
10 jela talijanskog glazbenog genija: Uživao je u tartufima i guščjoj jetri, a dobar ručak mijenjao za arije
Beurre monté
Božanstveno gladak: Recept za savršeni umak od maslaca koji traži samo dva sastojka
Brzo i šik
Ideja iz pariških bistroa: Recept za hrskavu i savršeno začinjenu francusku salatu od mrkve
Odličan prilog
Malo je potrebno da napravite savršene pirjane mahune: Imamo brzi recept koji ćete obožavati
Bez paljenja pećnice
Ekler s maslacem od kikirikija, ali u obliku kolača koji se ne peče
Još vijesti