• Hrana i piće
  • Putovanja
  • Aktualno
  • Zanimljivosti
  • Odabrano
  • Želim više
  • Preporuke
close image
  • Hrana i piće
  • Putovanja
  • Aktualno
  • Zanimljivosti
  • Odabrano
  • Želim više
  • Preporuke
Upravljaj obavijestima

Prati nas

  • Impressum
  • Uvjeti korištenja
  • Zaštita privatnosti
  • Politika o kolačićima

#u vašoj kuhinji

PIleća prsa
Tako fino i sočno!

Neočekivani sastojak od 3 eura za najfinija pileća prsa s roštilja

Ražnjići - 1
Samo majstori znaju

Nemojte ih ovako peći na roštilju: Najveća greška zbog koje nam ražnjići ispadaju loše

Šparoge se sjajno sljubljuju s ribom
Sezona otvorena

Kako ih čuvati, pohraniti, čistiti? Važni koraci u pripremi šparoga koji mogu napraviti veliku razliku

Pečeni krumpir u kori
Zvijezda stola

Gotov za 15 minuta: Recept za pečenje krumpira u kori koji će se topiti u ustima

Kuhani krumpir može biti bljutav
Isprobajte ga

Kuharski trik za još finiji kuhani krumpir sa sastojkom koji mnogi bacaju u smeće

Pripazite kako režete meso
Da postane mekan i fin

Pet lakih načina za omekšavanje žilavog komada mesa

Krumpir će potamniti nakon što ga oguliti
Prejednostavno

Voda spašava: Kako satima ranije oguliti i narezati krumpire za pečenje, a da ne potamne

Još vijesti
Upravljaj obavijestima
© Punkufer
  • Impressum
  • Marketing
  • Uvjeti korištenja
  • Zaštita privatnosti
  • Politika o kolačićima

404image

close