U trendu Kampiranje Zlatne godine Kako se nekoć kampiralo? 10 prizora koji bude sjetu, ali i smijeh Spavanje na konopima/Ilustracija Mračno doba Ovako se živjelo u doba velikog siromaštva: Ljudi su davali novac kako bi mogli spavati na konopcima Kuća za odmor na Cresu, Airbnb - 6 Pogled s terase je vau! 60 eura na noć: Mala kuća na Cresu za one koji na odmoru žude za mirom i tišinom


Stiglo je i vrijeme šparoga u restoran Rivica u Njivicama na otoku Krku, gdje se i ove godine okus šparoge sljubljuje s raznim namirnicama mora i kopna.

Ovoga ćete proljeća tako moći probati spajanje šparoga s jelima poput skute, kozica, hobotnice, lubena (brancina), svinjskog filea te slatkog okusa bijele čokolade.

Zakoračite u harmoniju okusa šparoge chefa Dražena Lesice i njegove ekipe u restoranu Rivica od 24. ožujka.

Rezervirajte svoje mjesto pozivom na +385 51 846 101


----------------------------------------------------------------------
Jelovnik za “Dane šparuga” od 24. ožujka 2015.
----------------------------------------------------------------------
Rosso - bianco - verde (rajčica, skuta, šparoge)

Juha (krem od šparoga)

Fritaja (šparoge i panceta)

Ravioli (kozice, krema od šparoga)

Tagliatelle (kozice, šparoge)


Balotice (okruglice od hobotnice, holandez, šparoga)

Pošada (lubin, pire od šparoga)

Proljetna palenta (svinjski file, palenta, šparoge)

Slatka šparoga (bijela čokolada, šparoga, lješnjak)


Vaša, RIVICA

Fotografije: © Dejan Hren | www.hren.hr | plethora of creativity | Rivica