Ako u tebi čuči pustolov i čeka svoj trenutak, sada je pravo vrijeme da se probudi! Svaki dan odgovori na jedno pitanje u kvizu znanja i kreativnosti koji smo pripremili u suradnji s generalnim sponzorom Telemach Hrvatska. Pitanja u tri kategorije – lakoj, srednjoj i teškoj – pripremio je, kao i prošle godine, kralj kvizova Silvije Pleština.

Survive The Quiz počinje 26. ožujka i traje 50 dana. Svaki dan otvara se novo pitanje koje donosi određeni broj bodova. Bodovi se zbrajaju i prikazuju na profilu svakog registriranog natjecatelja. Točan broj bodova koje svako pitanje nosi vidljiv je na ekranu kod svakog postavljenog pitanja. Pobjednik kviza natjecatelj je koji po završetku kviza prikupi najviše bodova. Nije nužno da natjecatelj odgovori na sva pitanja, već da odgovaranjem na ponuđena pitanja prikupi najviše bodova, koje donose ona najteža pitanja.

Odgovaraj na pitanja i osvoji vrijednu nagradu! Odgovaraj na pitanja i osvoji vrijednu nagradu! (Foto: Nova Studio)

Nikada nije kasno za početak sudjelovanja u kvizu – testirati svoje granice i znanje možeš početi i u posljednjem tjednu!

Registriraj se na Survive The Quiz, prati pitanja, pokaži svoje zavidno znanje, oslobodi avanturista u sebi i skupljaj bodove. Više o detaljima možeš saznati u Pravilima igre.

Tko preživi kviz i prikupi najviše bodova, osvaja vrijednu nagradu - vaučer u vrijednosti od 500 € iskoristiv na ponude portala CrnoJaje.hr! Probudi pustolova u sebi, odgovori na pitanja i osvoji vrijednu nagradu!

Onda, što čekaš? Prijavi se!

Sretno!

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju