Od pravog, crnog espressa koji bi razbudio i okorjele spavalice do nezamjenjive klasične kave s mlijekom baršunaste teksture. U tim malim kutcima Fresh Cornera koji pozivaju na odmor i osvježenje od cjelodnevnog boravka na cesti možemo uživati u omiljenom ritualu ispijanja kava, kao i u pravoj lepezi najdražeg napitka, u kojoj će svatko pronaći jedan baš za sebe.

To je kava po mjeri svakog kupca jer su je oni testirali i birali – od njezina zrna i arome do pjene i teksture. No prije nego što je došla do kupaca, vrhunski baristi dali su joj svoj pečat biranjem kombinacije sorti arabica i robusta kako bi svakom kupcu ponudili samo najbolje. Baš taj savršen spoj nalazi se u svakom Fresh Corneru na Ini ili Tifonu, gdje se rado uzimaju pauze od dugih putovanja po Lijepoj Našoj i uživa u aromatičnim napitcima bez kojih Hrvati ne mogu zamisliti svoj dan.

S obzirom na to da su ovo ljeto obilježile gužve na cestama, često se stajalo na maloprodajnim mjestima, posebice na Ininim, i to s dobrim razlogom. INA je putoholičare htjela počastiti svojom ukusnom kavom, pa je tako na svojim maloprodajnim mjestima dijelila 50.000 kava, koje su planule u trenu. Zbog ove slasne kave na Ini se stajalo i više nego jednom, sve kako bi se ugrabilo svoj primjerak mirisnog napitka i uživalo u njezinu punom okusu.

Fresh Corner Fresh Corner (Foto: PR)

Kavu u Fresh Corneru možete sami napraviti na samoposlužnom aparatu vrhunske kvalitete, koji se svakodnevno puni kavom u zrnu, a potom svježe melje kako kava ne bi izgubila svoju aromu. Na taj način kupcu se osigurava potpuno iskustvo ispijanja kave. Oni veći Fresh Corneri imaju i svojeg barista, pa ako imate vremena i želite malo predahnuti, kavu možete naručiti direktno od njega i uživati u doživljaju mirisne kave kremaste teksture.

Okus ovog magičnog crnog napitka možete i sami isprobati u svakom trenutku na Ininim i Tifonovim postajama s Fresh Cornerom, jer su oni tu za vas od jutra do kasnih večernjih sati kako bi razbudili vaša nepca izvrsnom šalicom kave spravljenom baš po vašem ukusu.

Nova StudioSadržaj je napravljen u produkciji Nova Studija, native tima Nove TV, u suradnji s partnerom INA po najvišim profesionalnim standardima.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju