Etihad Airways nudi najskuplju aviokartu u putničkom zrakoplovu. Za 64.000 američkih dolara, odnosno oko 430.000 kuna ovaj zračni avioprijevoznik iz Abu Dhabija daje vam trosobni penthouse u zraku.

S takozvanim Residenceom dobivate vlastitu dnevnu sobu, spavaću sobu i kupaonicu s tuš-kabinom koji se prostiru na oko 12 kvadrata u dvopalubnom putničkom zrakoplovu Airbus A380, u kojem imate osjećaj kao da ste odsjeli u hotelu s pet zvjezdica.

Slika nije dostupna Aktualno S njima treba letjeti! Odabrano je 10 najboljih aviokompanija za 2020. godinu

U dnevnoj sobi očekuje vas prostrani kožnati kauč, televizor s ekranom od 81 centimetra, hladnjak s pićima, kao i sklopivi stol za objedovanje. Kad ogladnite, chef će vam pripraviti obrok od nekoliko sljedova prema vašim željama koje će vam servirati osobni batler.

Prespavati možete u velikom krevetu presvučenim plahtama od luksuznog egipatskog pamuka, a potom se zagrnuti u mekani ogrtač koji dobivate na dar.

Najskuplja aviokarta u putničkom zrakoplovu Etihad Airwaysa zapravo je povratna karta za relaciju New York  Abu Dhabi. Kako izgleda let u Residencu, pogledajte u YouTube videu Caseya Neistata.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju