Roštiljolog Beer Grills jeo je pljeskavice u Patagoniji, grah-salatu u azijskim stepama i rezao luk ispod egipatskih piramida. Zato je on pravi čovjek za istraživanje fenomena roštiljanja u Hrvatskoj.
Beer Grills istražuje fenomen roštiljanja (Foto: Nova Studio/Nova Studio)
Prije nego što započne, Beer Grills potpuno je siguran kako je, u usporedbi s drugim zemljama, roštiljanje u Hrvatskoj potpuno različito i kako je važno istražiti sve običaje i specifičnosti.
Kroz dvije humoristične epizode Beer Grills pokazat će vam kako se u Hrvatskoj obilježava i slavi grill and chill.
Beer Grills proučit će sve načine pripreme roštilja, zanimljivosti paljenja vatre, sve u vezi sa začinima za meso i neizostavnim salatama.
Kako bi cijelu Hrvatsku proučio na roštiljologu prihvatljiv način, Beer Grills vozi se u atraktivnom kamperu, koji od milja zove „hotel na kotačima“. U njemu ima sve što mu je potrebno za istraživanje te neizostavni mini hladnjak u kojem prevozi sve što je za roštiljanje neophodno.
Beer Grills istražuje fenomen roštiljanja (Foto: Nova Studio/Nova Studio)
„Na roštiljanje nikada ne treba doći praznih ruku“, otkrio je Beer Grills jedan od svojih glavnih savjeta.
„Dobrodošli su kotleti, ćevapčići, ražnjići i salate. Okupljenima će biti jako drago što god da donesete.“
Sve za ozbiljno bavljenje roštiljologijom Beer Grills pronašao je u Lidlu i započeo svoju avanturu istraživanja običaja grill and chill.
Želite li i vi u roštiljsku avanturu, možete poput Beer Grillsa na to putovanje krenuti njegovim kamperom. Ovdje možete saznati sve o zanimljivoj nagradnoj igri s još zanimljivijom glavnom nagradom.
Sadržaj je napravljen u produkciji Nova Studija, native tima Nove TV, u suradnji s partnerom Lidl po najvišim profesionalnim standardima.