Oni su mladi, proputovali su cijeli svijet, a pritom, za ta putovanja i postove – zarađuju ogromne novce! Čini se kako ovaj par mladih živi život snova, a tome u prilog govori i vila koju su uspjeli kupiti na Baliju, plativši je isključivo zaradom od influensanja i Instagram objava!

Dvadesetdevetogodišnji Jack Morris iz Manchestera i njegova dvije godine mlađa djevojka Lauren Bullen iz Australije, mogu se pohvaliti s bazom od gotovo pet milijuna followera na Instagramu. Samim time, jasno je do koliko ljudi mogu doprijeti, a kako se u oglašavanje nikad nije ulagalo više, Jack i Lauren su zaradili velike novce. 

 Vila na Baliju je čisti luksuz, a britanski Daily Mail objavio je njihovu priču, o tome kako su uspjeli doći do nje, ali i kakav su životi i navike uspješnih influensera.

„Odmah smo platili polovinu iznosa, a ostatak smo otplatili mjesečnim ratama, s obzirom da stranci u Indoneziji ne mogu imati hipoteku“ – objašnjava Jack. Za kuću su najprije izdvojili oko 3,7 milijuna kuna, no u dodatne građevinske radove uložili su odmah još 700 tisuća. Dosta namještaja dobili su od brojnih sponzora, no na kraju ih je kuća sve skupa izašla oko – 5 milijuna kuna!

U kući imaju stalno zaposleno osoblje, koje brine o održavanju dok oni putuju svijetom. Tako imaju vrtlara, osiguranje, osobu zaduženu za plaćanje računa... Ukratko, kad dođu u svoj „kućerak“ na Bali, mogu samo uživati, bez puno opterećivanja.

 

Za izgradnju je ukupno trebalo godinu dana, a želja je između ostalog bila, da kuća bude „fotogenična“, kako bi se u njoj mogli snimati brojni Instagram postovi. „Ako već radim Instagram priče u kupaonici, gdje primjerice pričam o izbjeljivanju zuba, hoću da pozadina izgleda atraktivno“ – pojašnjava Lauren.

Potvrdili su i kako je kuća kupljena isključivo od novca zarađenog sponzorskim objavama, a s obzirom da njihova najjeftinija objava na Instagramu stoji oko 20 tisuća kuna, jednostavno je zaključiti kako novac samo „kapa“.

Zavirite i vi na Jackov i Laurenin Instagram profil, možda i vama padne na pamet ideja kako doći do novaca, putovati svijetom i jednog dana pribaviti si dom na Baliju. Također, nije loše ni pogledati famozni dom Instagram bogataša u videu dolje...

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju