U zemlji neograničenih mogućnosti uskoro možemo očekivati i hotel na vodi. Ujedinjeni Arapski Emirati postat će bogatiji za luksuzno odmaralište za bogataše koji žele odmarati tik do jedne od najekskluzivnijih plaža u Dubaiju.

Palaču na vodi osmišljenu potpisuje Kempinski, a projektirana je kao kompleks koji uključuje više od 150 soba i 12 okolnih plutajućih vila povezanih pontonima do kojih se jednostavno dolazi gliserima ili čamcima. Osim u luksuznom uređenju, gosti vila će moći uživati i u bazenima s pogledom na more.

Glavna zgrada hotela sastavljena je od četiri dijela povezanih staklenom piramidom, a hotelska ponuda će uključivati sve što je potrebno za hedonističko uživanje: od vrhunskih restorana i barova do oaza za opuštanje, trgovina i dvorana za okupljanje. Jedna od pogodnosti za goste je i planirano pristanište za 16 jahti, kao i helidrom za one koji žele doletjeti do svojeg smještaja. Osim toga, jedna od pogodnosti je i mogućnost uplovljavanja jahtom u hotel za one koji se požele pojaviti sa stilom. 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju