Ako tragate za idiličnom destinacijom na koju možete pobjeći ovo ljeto, vašoj potrazi došao je kraj! Booking.com odabrao je šest najljepših objekata za odmor iz snova koji će vas inspirirati, ali i pomoći u planiranju vašeg ljetnog putovanja.

Bilo da ste u potrazi za izoliranim romantičnim mjestom za vas i vama posebnu osobu ili pak preferirate kraljevski tretman za cijelu obitelj i prijatelje - odabrana mjesta osigurat će maksimalnu privatnost i udobnost. Booking.com nudi raznolik izbor među čak 430 tisuća smještajnih objekata, a sve uz mogućnost trenutnog bukiranja bez ikakve pristojbe. Vlastiti komadić raja nalazi se na tek nekoliko klikova od vas!

Rumrunner Resort – Australia

Uživajte u panoramskom pogledu na jezero Rumrunner na ovoj prestižnoj lokaciji smještenoj u obalnom gradu Gold Coast. Ova elegantna kuća za odmor udovoljit će svim vašim potrebama. Velika vanjska kuhinja u sklope koje se nalazi privatni bar i roštilj pogodna je za pravo gurmansko druženje. Sve čari luksuznog odmora doživjet ćete i na vlastitom bazenu, u hidromasažnoj kadi te u sauni.

Ashling Villa – Bali

Oaza mira na sjeveroistočnoj obali Balija nudi zapanjujući pogled na ocean kao i na obližnju impresivnu planinu Agung. Buđenje uz zvukove valova u ovoj predivnoj vili neprocienjiv je osjećaj. Svoje vrijeme možete provesti i opušteno ispijajući koktele ispod sjenice pokraj bazena.

Bay Bees Sea View Suites & Homes – Mykonos

Smještena na manje od 4 kilometra od kultnih otočkih vjetrenjača, ova predivna kuća na litici nudi zapanjujući pogled na Egejsko more. Na samo nekoliko koraka od primamljivog tirkiznog mora vaše brige će se jednostavno rastopiti. Pogled na brodove u daljini i pijesak između nogu odagnat će sve probleme i potpuno opustiti vaš duh i tijelo.

Villa Solenzana – Sardinia

Ogromna vila smještena tik do mora pruža kraljevski tretman sa svojih 7 spavaćih soba i 8 kupaonica. Dok u svojim sobama sanjarite i uživate u prekrasnom pogledu na mediteranski zalazak sunca, privatni kuhari, konobari i domaćice uduvoljit će svim vašim potrebama.


The Lotus Terraces – Koh Samui


Napunite svoje baterije uz zdravu dozu sunca i pjeska u jednoj od prekrasnih vila na predivnom tajlandskom otoku Koh Samui. Ako vam kristalno čisto more ne predstavlja užitak samo po sebi, razmazite se uslugama privatnog kuhara ili si priuštite opuštajuću masažu uz bazen.

An Lam Ninh Van Bay Villas – Vietnam

Ove udobne vile osigurat će miran boravak usred bujnog i zelenog krajolika s predivnim pogledom na netaknute vode Ninh Van Baya. Potpuno se opustite u plavetnilu bazena ili zaliječite duh i tijelo u toplicama, uz full-service SPA tretmana. Kristalno čisto - tirkizno more osigurat će vam pravi odmor iz snova dok opušteno ljenčarite na predivnoj bijeloj plaži.
 

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju