U sklopu ovogodišnjeg Fuliranja u Zagrebu otvorit će se prvi pseći restoran u kojem će se služiti razne slastice, kao i pjenušac za četveronožne ljubimce. Novi je to projekt prve pasje pekarne Hov-Hov, koja već nekoliko godina posluje na adresi Masarykova 19 u Zagrebu.

"Nudimo kolačiće za pse, ručno izrađene i pečene na tradicionalni način. Svi sastojci su zdravi, lako probavljivi, s malo kalorija, prikladni za sve pasmine, napravljeni od bio uzgojenih namirnica bez aditiva i konzervansa. Pripremani su s ljubavlju i brigom za zdrav i dug život naših peseka," otkrivaju nam iz pasje pekarne.

U ponudi se tako mogu pronaći muffini, brownieji, pereci, orehnjača, linceri, cake popsi i slična jela prilagođena za pse.

Adventska ponuda psećih kolačića Hov-Hov na Fuliranju Adventska ponuda psećih kolačića Hov-Hov na Fuliranju (Foto: Hov-Hov)

Ponuda Pasje pekarne na ovogodišnjem Fuliranju uključivat će ručno rađene božićne poslastice za pse, poput keksića u obliku snjegovića i bora, gingermana, candy canea i slično. Moći će se probati torta za pse od svježeg mesa divljači i povrća s glazurom od kokosa te kupiti prigodne božićne konzerve.

Moći će se kupiti i adventski kalendar za pse, odjeću i modne dodatke za pse hrvatskog brenda Dawg Swag, igračke rađene od recikliranih materijala te posebno pripremljene božićne pakete, čijem će se otvaranju psići veseliti na božićno jutro.

"U sklopu Fuliranja otvaramo prvi restoran za pse u Hrvatskoj. Jelovnik restorana za pse trenutno je u izradi, no svakako će jela ponuđena u restoranu uključivati zdrave i ukusne sastojke, koje psići obožavaju," otkrili su nam u Hov-Hovu.

Najbolji čovjekovi prijatelji blagdanima će moći "nazdraviti“ i psećim pjenušcem

Više podataka o ponudi ovogodišnjeg Fuliranja pronađite na službenim internetskim stranicama manifestacije.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju