1. Japanski super wc

Japanci i njihovi gosti obavljaju nuždu na moderniziranim čučavcima, ili pak supertoaletima – washeltima. Ovi potonji predstavljaju najmoderniju vrstu wc-a koji je opremljen s automatskim podizanjem i spuštanjem daske, grijačima vode i sjedala, ali i bežičnom kontrolom nad cijelim tehnološkim čudom.
 

 

A photo posted by @tsiy on

 

2. Ruski zahodi

Organizatori prošlih zimskih Olimpijskih igara u Sochiju iznenadili su svjetske sportaše i javnost svojim sanitarnim prilikama. Točnije javnim wc-ima bez pregrada koji ne nude nikakvu privatnost.

 

3. Amsterdam

U Amsterdamu je dozvoljeno obavljanje male nužde u javnosti, budući da po gradu ima javnih pisoara koje se usude upotrijebiti samo najhrabiji muškarci.

 

A photo posted by Ashley Beck (@frecklesandatan) on

 

4. Tajland

U ovoj zemlji, kao i u većini Azije, nužda se obavlja u starim čučavcima, a zbog manjka vode, isto se podlijeva vodom iz kante.

 

A photo posted by Stacy Pastry Pants (@stacypastry) on

 

5. Malezija

U Maleziji, Singaporeu i još nekim azijskim zemljama uz wc školjku često puta vidjet ćete i cijev. Riječ je o svojevrsnoj kombinaciji klasične školjke i bidea koje je namijenjeno za čišćenje intimnih dijelova tijela nakon male i velike nužde.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju