Crna šalica kave ujutro
Čak i ako niste najvedrija osoba na svijetu, vi ste pojedinac na koje se drugi mogu osloniti. U poslu ste iznimno ozbiljni i organizirani. Uvijek ste prvi koji će se javiti za obavljanje nekih sitnica, čak i kada niste najbolji izbor za određeni posao.

Kava iz francuske prese
Kreativni nered je vaše drugo ime. Iako su vam sve raspoložive površine prepune stvari, vi ste osoba koja se najbolje snalazi pod pritiskom. Ili barem tako sebe tješite dok se 'gubite' u moru detalja koje vas okružuju.

Espresso nakon ručka
Neki vas zovu lijenčinom, a vi sebe smatrate osobom koja zna uživati u životu punim plućima. Vlastita ugoda vam je na prvom mjestu, i nije vas strah prekršiti pravila kako bi se počastili stvarima koje vas čine sretnima.

Kava iz termosice
Ne volite kada vas se naziva 'škrticom'. Vi ne nosite termosicu na posao da biste uštedjeli novac. Naprotiv, zahtijevate da vaša kava bude savršena, i samo je vi tako znate napraviti.



Kava s mlijekom i šećerom u velikoj šalici
Vi ste iznimno komunikativna osoba. Uživate u ozbiljnim razgovorima, ali i razmjeni svakodnevnih informacija. Znate sve uredske tračeve, pa vas rijetko koja informacija može iznenaditi.

Instant kava iz mikrovalne

Vi ste osoba s puno odgovornosti koja ne voli razočarati druge. Nemate vremena za besmislena čavrljanja, pa se nekima čini da vam je više stalo do mišljenja drugih, nego do svoje ugode.

Kava svakih nekoliko sati bez obzira na vrstu
Nazivate sebe kavoljupcem, a zapravo ste osoba pod stalnim stresom s kojim se teško nosite. U danu vas očekuje mnogo obaveza kako kod kuće, a tako i na poslu. Kloniranje vam zvuči kao izvrsna ideja koju bi rado probali.

Kakva kava? Vi pijete samo čaj
Vi ste osoba koja voli sebe, a osobito uživate u tome da budete drugačiji od drugih. Pomalo ste samotnjaci, jer uživate u tišini i vremenu kojeg možete potrošiti na svoje male gušte.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju