Pašteta od čvaraka

Sastojci:

1 kg čvaraka
10 dag kiselih krastavaca
2 kuhana jaja
mljevena crvena paprika
mljeveni crni papar
sol

Priprema:
1. Sameljite čvarke, kisele krastavce i jaja u blenderu dok ne dobijete jednoličnu smjesu.

2. Začinite paštetu po želju sa mljevenom paprikom, paprom i soli.

3. Paštetu poslužite hladnu s kriškama domaćeg kruha. Dobar tek!

Još više tradicionalnih recepata s područja Slavonije možete pronaći na internetskim stranicama Muzeja u loncu.

U trendu Apartman Sto ljudi... Najgori gosti na koje se tuže domaći iznajmljivači: "Dva tjedna nisu izlazili iz apartmana, ne znam što su radili" Pečeno pile s krumpirom Tjedni jelovnik Ne koštaju puno: 7 zaboravljenih, ali jako finih jela za svaki dan ovoga tjedna koja smo jeli u 80-ima Salata od svježih krastavaca Odlična uz roštilj Salata od svježih krastavaca: Fini preljev gotov za 5 minuta napravit će veliku razliku