Dragulj hrvatske obale, ta toliko puta opjevana Opatija, iz godine u godinu neprestano nas oduševljava svojom ponudom i aktivnostima koji čini kako bi se privukli gosti iz svih dijelova svijeta. Prošlo je već više od 200 godina od kada je izgrađen prvi hotel i u grad su nahrlili prvi gosti, a Opatija i dalje privlači svojom ponudom i neopisivom ljepotom.

Opatijska povijest veže se za razvoj zdravstvenog turizma, da bi u međuvremenu postala sinonim za mjesto u kojem jednostavno treba biti viđen. Nema te slavne osobe iz prošlog stoljeća koja nije znala da se u Opatiji poslužuje najbolji doručak i serviraju najbolji kolači uz popodnevnu kavu. Ta čak je i carica Sisi znala da će u Opatiji dobiti tretman vrijedan njene pojave. O slavnoj i burnoj povijesti zorno svjedoče mnoge vile i građevine u samom gradu, a u jednoj od njih smjestio se ponajbolji opatijski hotel, kojeg sada možete posjetiti s ovom posebnom ponudom.

Remisens Premium Hotel Kvarner 4* izgrađen je 1884. godine, a njegova arhitektura slovi kao sinonim za eleganciju profinjenost opatijskih hotela. Nebrojeno je mnogo razglednica krenulo u svijet, a koje su na sebi nosile vizuru hotela i pogleda s njegove terase. A upravo je ta terasa bila mjesto na kojem su se okupljali svi oni koji su znali uživati u životu i pogledu na prekrasno plavo more.

Danas je hotel Kvarner jedan od prvih "Adults only" hotela na našoj obali, posebno dizajniran za boravak odraslih osoba koje žele potpunu revitalizaciju, istražiti kulturu grada te uživati u gastronomiji opatijskog područja. Hotel je renoviran 2014. godine te od tada posluje s visokim standardima. Kod preuređenja nije se previše zadiralo u vanjsku vizuru hotela, ipak se radi o građevini od iznimne vrijednosti za hrvatsku povijest, već se posebna pozornost polagala uređenju soba. Veliki prozori pružit će vam savršen pogled na čisto plavo more, a interijer s mnoštvom detalja podsjetit će vas na slavnu prošlost hotela.

Kod preuređenja, hotel je obogaćen Revital zonom u kojoj ćete moći opustiti svoje tijelo i duh. Očuvanje tradicije, isticanje izvornih kvaliteta, originalni tretmani te luksuz savršeno su uklopljeni u prirodnost Mediterana. Finska i turska sauna u kombinaciji s opuštajućim masažnim tretmanima omogućit će vašem tijelu da se riješite nakupljenog stresa i toksina. Hotelska ponuda dodatno je obogaćena unutarnjim bazenom s grijanom vodom te tako u svakom trenutku možete uživati u blagodatima vode iz Jadranskog mora. Za toplih dana uživati možete u vanjskom bazenu s morskom ili u kupanju na plaži.

U sklopu hotela nalazi se i restoran Isadora koji će vam pružiti jedinstvenu mogućnost objedovanja svježe spremljenih delicija dok uživate u pogledu na prekrasno plavo more. Fokus restorana stavljen je na lokalna gastronomska postignuća spremljena na inovativan način. Bogati doručak prepun voća i povrća, te lagani ručkovi na bazi svježe jadranske ribe vašem će tijelu pružiti priliku da se revitalizira uz ono najbolje što priroda može ponuditi.

Dopustite razmaziti svoja osjetila. Pogledom na prekrasni Jadran uživajte u večeri koja će vas odvesti u neka davna vremena kada su se na terasi hotela održavali balovi u čast carevima i slavnim glumicama. Postanite i vi dio bogate i slavne povijesti.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju