Cijelu čaroliju filma Harry Potter moguće je doživjeti u Warner Bros studiju u Leavesdenu, gdje će do početka siječnja biti u opticaju turistička tura koja prati tragove poznatog filmskog lika i njegovih prijatelja.

Tako će svi ljubitelji Harry Pottera moći istražiti popularnu veliku dvoranu (Geat Hall) koja je prvi puta viđena u "The Philosopher's Stone", a koja je ujedno i najveći set korišten za snimanje filma.
Brojni posjetitelji ostat će bez daha pri pogledu na zaista impozantnu maketu Hogwarts dvorca, a u studiju se možete okušati i u bacanju uroka i letu na metli kraj zelenog platna.

Za obilazak cijelog seta otvorenog javnosti bit će vam potrebno gotovo tri sata, što i nije malo! Ako ste naumili srušiti rekord pri duljini posjete to će biti teško, jer ga trenutno drži neki kanadski klinac koji je u muzeju bio čak 13 sati. Jadni njegovi roditelji…

Tura studiom Harry Potter je otvorena sve do 12. siječnja, a cijena ulaznice je 29 funti za odraslu osobu te 21.5 funta za djecu, dok mlađi od 4 godine imaju besplatan ulaz. Postoji i obiteljska ulaznica koja košta 85 funti, a uključuje upad za dvije odrasle osobe i dvoje djece. Pa vi dokažite da ste pravi fan, a ne samo simpatizer!

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju