Spakirajte najbitnije stvari, izostavite novce, kreditne kartice i mobitel i krenite na putovanje iz snova. Ako ste se pronašli u ovom opisu i dovoljno ste hrabri avanturisti, imamo odličnu informaciju za vas.

Red Bullov projekt pod nazivom Red Bull Can You Make It?, u kojem sudjeluje čak 200 studentskih ekipa iz više od 60 zemalja svijeta, moći će prijeći gotovo tisuću kilometara puta u kojem se ne broje koraci. Ovo je putovanje za koje nije potreban novac, već dobra volja, kreativnost, smijeh i dobro pamćenje u koje ćeš spremiti svoje uspomene.

No postoji jedna caka. Valuta plaćanja su limenke popularnog energijskog pića Red Bulla kojima se mijenja za sve što je potrebno: prijevoz, hrana, prenoćište ili neka sitnica koja bi vas mogla učiniti sretnima.

Neki će se na svom putu susresti s izazovima koje će moći dodati na svoju listu avantura te tako osvojiti dodatne bodove i možda, osim uspomena, s putovanja života donijeti pobjedu.

Iako se na prvu čini nemoguće, limenke u svijetu jako drže na cijeni. Čak i više nego novac, mobitel i hotelske rezervacije. Ako te ovo dovoljno zaintrigiralo, čitaj dalje! Red Bull Can You Make It? nezaboravno je putovanje koje ne smiješ propustiti, a sve što trebaš napraviti jest ovo:

1. Okupiti tročlanu ekipu (sigurno imaš još dvoje frendova avanturista )

2. Snimite video u trajanju od minute u kojemu ćete nam pokazati zašto biste baš vi trebali biti odabrani i zatim ga pošaljite na www.RedBullCanYouMakeIt.com najkasnije do 17. veljače 2020.
Pokažite u videu vaše posebne odlike; možda je netko odličan operni pjevač, dok drugi zna tablicu množenja kao vodu piti. Ako govorite strane jezike ili znate pričati zatvorenih usta, upravo vi možete osvojiti priliku putovati Europom služeći se samo limenkama Red Bulla.

3. Sjednite i opustite se, ali budite aktivni (barem na mobitelu)! Osigurajte podršku prijatelja, članova obitelji jer timovi iz svake od zemalja koji osvoje najveći boj glasova idu u finale! Kad glasanje završi, stručni će žiri šalje pobjednički tim jednu od startnih lokacija na europskom kontinentu, gdje započinje njihova avantura. Bit će daleko od kuće, ali će se međusobno imati prilike itekako zbližiti.

Na stranici www.redbullcanyoumakeit.com pročitaj sve detalje i pošalji prijavu najkasnije do 17. veljače 2020. Natjecanje se održava od 21. do 28. travnja 2020., a prijave su OTVORENE!

Jesi li spreman na avanturu života?

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju