„Uvijek ćemo imati Pariz“ – jedna je od vjerojatno najpoznatijih rečenica ikad izgovorenih na filmskom platnu. E pa, Pariz je stvarno magičan, a još ako uzmete neki od sljedećih smještaj putem Airbnba koje preporučuju na stranici Conde Nast Traveler, boravak u francuskoj metropoli ostat će vam u lijepom sjećanju...

Mirno potkrovlje u nekadašnjem umjetničkom ateljeu

Oaza ljubitelja knjiga, ovo jednosobno potkrovlje nudi dvokatnu knjižnicu koju gosti mogu razgledati. Prepuno svijetlih boja, zanimljive umjetnosti i tona prirodnog svjetla - zahvaljujući prozorima dvostruke visine - dom čini idealnu bazu na granici 14. i 6. arondismana. Nalazi se samo nekoliko blokova od Jardin du Luxembourg i pariških katakombi.

Trosobni stan u 5. arondismanu

Ovaj apartman nudi tri spavaće sobe: jednu s bračnim krevetom, jednu s krevetima na kat i jednu s krevetom za jednu osobu. To znači da vaš tinejdžer može biti sam dok se mala djeca mogu smjestiti u sobu s krevetima na kat - a sve to dopuštajući roditeljima da imaju potrebni mir. Tu su i dvije kupaonice i dobro opremljena kuhinja te blagovaonski stol za šest osoba. Mnoge obitelji su unajmila ovo mjesto, stoga, ako vas ide više, stavite ovaj stan na popis.

Jednosobni penthouse

Arhitektura ovog jednosobnog stana je zadivljujuća, zahvaljujući drvenim gredama koje podsjećaju na brod i upečatljivom dekoru, od ormarića od poda do stropa u dnevnoj sobi do potpuno popločane minijaturne, ali funkcionalne kuhinje. Stan ima i balkon s pogledom na ulicu ispod, a smješten je u 2. arondismanu, tako da ćete biti na pješačkoj udaljenosti od operne kuće Palais Garnier i Louvrea.

Šarmantni smještaj u Maraisu

Sve u vezi ovog stana je šarmantno, od originalnih greda i antiknih komoda do zajedničkog dvorišta izvana. Iako je ovaj dom možda malen, domaćini su maksimalno iskoristili prostor, odvojivši sobe staklenim zidovima i vratima kako bi svjetlost protjecala cijelim prostorom. Naći ćete i dobro opremljenu kuhinju, namjenski radni prostor i ugodan dnevni boravak.

Povoljni stan u srcu Montmartrea

Pronaći smještaj za manje od 900 kuna po noći jako je teško u Parizu — ali ovaj stan na granici 18. arondismana, u blizini Sacré - Coeura, to vam omogućuje.. Da, riječ je o studiju, ali stane sve što vam je potrebno: bračni krevet, radni stol, ormar, blagovaonica i čajna kuhinja. Također ćete imati pristup zajedničkom vrtu apartmana tako da je zagarantirano uživanje u jutarnjoj kavi.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju