Uživajte u mirisu borove šume, čistom moru i zvuku zrikavaca na poznatim i omiljenim hrvatskim turističkim odredištima kao što su Novi Vinodolski, Crikvenica, Biograd, Poreč, Pula, Tisno, ili na otocima Krku, Rabu, ili Korčuli, uz bogate pakete smještaja i brojne pogodnosti za 2 osobe već od 508 kuna. Uživajte, zaslužili ste!

Ako se prije odlaska na more ipak želite malo stesati, tu je velika akcija Crnog Jaja i partnera - garantirano smršavite u Zagrebu na dvije lokacije, kao i u Splitu i Varaždinu! Tretmani mršavljenja i učvršćivanja za vidljive rezultate i wow efekt na mjestima gdje je to najpotrebnije, potražite na Crnom Jajetu već od 249 kuna!

Provjereni Partneri donose slijedeće ponude s garantiranom uštedom: Centar Slim Line iz Splita donosi 4 različita i učinkovita tretmana! U Zagrebu u Kozmetičkom salonu Lanaderm Vas očekuje 12 također različitih tretmana, a u Akro kozmetičkom salonu čak 25 tretmana! U akciju mršavljenja se pridružio i salon Artevita iz Varaždina s popustom od čak 77%!

Ljeto je pred vratima, dočekajte ga spremni i uletite u njega punim plućima!

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju