Sve je manje mjesta gdje se u Zagrebu možemo besplatno parkirati. Od nedavno se plaća i onaj parking u Martićevoj ulici (od Derenčinove do Šubićeve), i u Sopotu na lokaciji Turinina. Uskoro će se početi sa naplatom i parkinga kod Paromlina te u Savskoj.

Besplatno se može parkirati na raznim parkinzima trgovačkih centara, jedan takvi parking do maksimalnog trajanja od 2 sata i 30 minuta je kod Konzuma na Črnomercu. Črnomerec je malo izvan centra, no u blizini je tramvaj koji rješava taj problem. Također, besplatni parking je u Bosanskoj ulici, koja se nalazi odmah iznad Trga Francuske Republike. Također, svoj tutač možete besplatno parkirati i kod Doma zdravlja, odmah iza Avenue Malla. Ukoliko se nalazite na Maksimiru tada možete besplatno parkirati odmah iza stadiona.


U Sesvetama se također nalazi ogroman parking blizu željezničke postaje, tako da automobil možete ostaviti tamo, i vlakom do centra tada imate 15 minuta. Besplatno možete automobil parkirati i u Novakovoj ulici skroz do bolnice Šalata.

Ukoliko želite, možete automobil ostaviti i kod stambenih zgrada u naseljima Ravnice, Prisavlje, Gajnice ili Jarun.

Znate još neka dodatna mjesta s besplatnim parkingom? Podaci su zastarjeli? Ne želite odati svoje tajno mjesto, ali želite zeznuti kolegu? Pišite nam u komentare na fejsu!

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju