Proljeće je jedinstveno razdoblje na Lošinju, vrijeme buđenja i procvata miomirisnog aromatičnog bilja čija esencijalna ulja, u savršenoj kombinaciji s kristalno čistim morem, prožimaju zrak i daju otoku njegov nadaleko poznati prirodni aerosol kojem se pripisuju blagotvorna i ljekovita svojstva. „Obiteljske tradicije su neprocjenjiva vrijednost koju prenosimo i njegujemo generacijama, a zašto nova tradicija ne bi postala upravo uskršnji posjet Lošinju? Naše predano osoblje učinit će sve da boravak na otoku ispunimo trenucima pretvorenima u nezaboravne uspomene“, rekao je Francesco Pantalone, direktor Hotela Bellevue.

PR PR (Foto: PR)

Za goste koji upravo posjetom Lošinju žele pokrenuti svoju novu tradiciju Hotel Bellevue je priredio posebne Easter Splendour pakete koji uključuju tri noćenja za dvije osobe i obuhvaćaju niz uskršnjih aktivnosti za sve uzraste, gastronomskih doživljaja, wellness iskustava te pristup fitness centru, unutarnjim i vanjskim bazenima te nagrađivanom Bellevue Spa Clinicu.


Stvaranje gastronomskih iskustava obogatit će poslijepodnevni Ronnefeldt čaj poslužen u Alto Rosso Loungeu baru, večer fine kuhinje u restoranu Matsunoki uz gurmansku večeru koju vješto kuhaju tri kulinarska tenora, dok ih glazbom prati nastup Klape Čikat, te izvrstan nedjeljni brunch s bogatom trpezom primamljivih specijaliteta i tradicionalnih uskršnjih favorita u elegantnom prostoru restorana Bava.
 

Posebne uskršnje aktivnosti zasigurno će zabaviti i obogatiti iskustvo te ostaviti dojam na cijelu obitelj. Najmlađi gosti mogu uživati u zabavnoj potrazi za pisanicama, pokrenuti svoju kreativnost igrajući se malih masterchefova, uprljati ruke na radionici izrade čokolada s Willyjem Wonkom ili skakutati naokolo tijekom zečje joge, dok roditelji mogu iskušati nešto novo te stupiti u Onyx Meditation Room na liječenje zvukom, iskušati vođenu šumsku terapiju ili se relaksirati uz krioterapiju i masažu.


Ekološki osviješteni gosti mogu se uključiti i u okolišni aktivizam kako bi naglasili važnost očuvanja jedinstvenih prirodnih bogatstava lošinjskog akvatorija – njima se nudi ekološka šetnja koja završava sađenjem drveta, kako bi na Lošinju ostavili svoj trajni, zeleni trag.
Više o uskršnjem programu i ostalim ponudama brenda Lošinj Hotels & Villas provjerite na losinj-hotels.com.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju