Honduras je zemlja čija ekonomija se bazira na poljoprivredi, glavni izvozni proizvod su kava, škampi i banane, no u posljednje vrijeme turizam zauzima sve veću važnost u ekonomiji zemlje. Pa tako i razvoj golf turizma. O tome svjedoči i jedan od najluksuznijih resorta u ovom dijelu svijeta.

Indura Beach i Golf Resort, Tela Bay je trenutačno najluksuznije odmaralište u Hondurasu. Resort se rasprostire na 26 hektara površine, s 18 rupa za golf, hotelom od 60 soba koji leži na samoj plaži, 83 samostalna apartmana, spa i wellnes dijelom te čak pet vrhunskih restorana. Ovaj projekt vrijedan je 133 milijuna dolara.

Uz obalu resorta prostire se drugi po veličini koraljni greben u državi, ujedno i najčišći. Sobe u hotelu su dvosobne, s dnevnim boravkom i spavaćim dijelom. Svaka soba ima ili pogled na Karipsko more ili na prekrasni golf teren. Smještaj stoji od 300 dolara na noć.

Veliki utjecaj na kuhinju ima kultura lokalnih Afro-Caribe Garifuna stanovnika. Pa tako i u glavnom restoranu resorta Bazula.
Osim u golfu ovdje možete uživati u kupanju u moru ili u jednom od pet vanjskih i dva unutarnja bazena, jedrenju, ronjenju ili vježbanju joge na plaži.

Ovaj resort nalazi se svega sat vožnje po autocesti od aerodroma u San Pedru, no ako vam život pruži priliku svakako preporučujemo dolazak helikopterom jer pogled iz zraka na Induru je jednostavno fantastičan. Eto, medeni mjesec, ili momačka/djevojačka večer - izaberite sami, nije bagatela, ali za jednom u životu - nije nehumano skupo - provjerite ovdje!
 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju