Ako ste u potrazi za mirnim i tihim mjestom okruženim prekrasnom prirodom, krenite put sjeverne Slovenije. U mjestu Slovenj Gradec, koje je od Zagreba udaljeno oko 175 kilometara, skriva se ova prekrasna planinska kuća.

Planinska kuća Podgorje prostire se na 139 četvornih metara, a obuhvaća tri spavaće sobe i tri kupaonice za maksimalni smještaj šest osoba. Okružena je šumom, livadama i brdima te pruža potpunu privatnost.

U prizemlju kuće nalazi se prostrani dnevni boravak s kaminom i velikim prozorima koji otkrivaju veličanstvene poglede na okolicu. U prekrasnom pogledu na prirodu možete uživati i s terase te balkona na prvom katu kuće.


Gostima je na raspolaganju dobro opremljena kuhinja, a u toplijem dijelu godine možete se poslužiti i privatnim vanjskim bazenom. U vrtu kuće nalazi se i natkriveni roštilj za pripremu jednostavnih, ali vrlo ukusnih obroka.

Cijela kuća izgrađena je od prirodnih materijala – od hrastovine do terakote – te je dobar izbor za različite vrste odmora tijekom cijele godine. Ljubitelji aktivnog odmora mogu se posvetiti brdskom biciklizmu i planinarenju, a u blizini se nalaze golf-tereni, vodeni park te različite kulturne atrakcije.

Svratite i na pitoreskna seoska gospodarstva u blizini te isprobajte domaće specijalitete lokalne kuhinje.

Kuća Podgorje u mjestu Slovenj Graxec iznajmljuje se preko internetske platforme Airbnb po cijeni od 283 eura na noć. Dio njezina šarma otkrijte u fotogaleriji na početku teksta.

Šume pjevaju: Koliba u Gorskom kotaru za robinzonski odmor na 1000 metara visine Koliba Šume pjevaju u Gorskom kotaru - 11 Koliba Šume pjevaju u Gorskom kotaru - 10 Koliba Šume pjevaju u Gorskom kotaru - 9 +7 Koliba Šume pjevaju u Gorskom kotaru - 7

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju