U prekrasnoj planinskoj dolini Zgornje Jezersko kod Kranja u Sloveniji smještena je prekrasna koliba za odmor. Kuća je u potpunosti preuređena, a okružena je planinskim vrhovima koje se protežu na preko 2500 metara nadmorske visine.

Koliba je namijenjena za smještaj maksimalno četiri odrasle osobe – ima spavaću sobu i prostrani dnevni boravak sa zatvorenim kaminom.

Ovdje vam je na raspolaganju i dobro opremljena kuhinja s blagovaonicom te kupaonica, ali i balkon, terasa i vrt sa zapanjujućim pogledom na Alpe. Vidjeti ovdje zalazak sunca poseban je doživljaj.

U toplijim mjesecima ovaj je smještaj idealan za planinare jer se nalazi u blizini brojnih planinarskih staza različitih duljina i zahtjevnosti.

U hladnijim mjesecima nameće se kao odlična ideja za ljubitelje zimskih sportova – u blizini se možete baviti skijaškim trčanjem i sanjkanjem, dok je skijalište Krvavec udaljeno otprilike 45 minuta vožnje automobilom od kolibe.

Iako će vam se zbog pozicije i pogleda učiniti kao da ste na vrlo izoliranom mjestu, koliba je u stvarnostipozicionirana u sklopu malog mjesta i pruža većinu pogodnosti modernog svijeta.

Kuća je opremljena s brzim internetom, a nalazi se svega sedam minuta pješke od prvog supermaketa i 10 minuta hoda od nekoliko restorana.

Koliba se iznajmljuje za odmor preko internetske platforme Airbnb po cijeni od 677 kuna na noć. Dio njezinog šarma otkrijte u fotogaleriji na početku teksta.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju