Na popularnoj stranici Reddit otvorena je tema s pitanjem: Koje je najprecjenjenije mjesto na kojem ste ikada bili? Život u karanteni te višak slobodnog vremena nadahnuli su brojne korisnike na dijeljenje svojih razočaravajućih putovanja.

S obzirom na to da dobar dio korisnika na toj internetskoj platformi čine Amerikanci, odmah su počeli pljuštati gradovi iz Sjedinjenih Američkih Država, no na popisu se našlo i nešto europskih destinacija.

Slika nije dostupna Zanimljivosti Kako izgledaju poznati prometni čvorovi u vrijeme pandemije koronavirusa?

1. MIRIS LOS ANGELESA
Los Angeles bio je jedan od prvih odgovora na postavljeno pitanje o najprecjenjenijim mjestima u svijetu. Miriše po urinu, treba ti dva sata da bilo gdje dođeš i užasno je vruće non-stop, pojasnio je svoje razloge korisnik po imenu the_willow_witch.

2. GROZAN PROMET SAN FRANCISCA
Miris urina smeta i ljudima koji posjećuju San Francisco. Korisnica shesagoatgirl na Redditu je napisala: "Užasno je skup za život, ulice smrde po urinu, ima visoke poreze i grozan promet."

Grand Canyon - 6 Zanimljivosti 8 najboljih virtualnih izleta koje možete obaviti a da nikamo ne putujete

3. DOČEK NOVE GODINE NA TIMES SQUAREU U NEW YORKU
Times Square na Silvestrovo posebno je precijenjen, tvrdi korisnik eDgAR.

"Išao sam prije nekoliko godina s djevojkom, njezinim bratom i njegovom curom. Bilo nam je grozno. Na kraju smo se pokupili s trga i odbrojavanje pogledali na televiziji u jednom restoranu s korejskim roštiljem. Puno smo se bolje proveli u restoranu."

4. SKUPOĆA DUBAIJA
"U pustinji je. Ništa osim skupih automobila, hotela i prokletog pijeska posvuda", napisao je korisnik po imenu Btafoh5.

Slika nije dostupna Zanimljivosti 16 filmova o putovanjima koje treba pogledati (barem) jednom u životu

5. MALA SIRENA U KOPENHAGENU
Korisnici na Redditu nisu oduševljeni ni skulpturom Male sirene, koja je jedna od prepoznatljivih simbola Kopenhagena. "Turisti jure u krdima da bi je vidjeli, a većina otiđe razočarana. Obično kažu nešto kao: to je samo mala bakrena skulptura na kamenu u luci."

6. ZAGAĐENJE U PARIZU
"Svi kažu Pariz, Pariz je grad ljubavi. Ja sam Francuskinja i ne razumijem hype koji vlada oko ovoga grada. Pariz je siv i zagađen, WTF", podijelila je korisnica RayaaSaphyre.

7. MANJAK SADRŽAJA U BRUGESU
Bruges nije impresvan. Priznajem, vrlo je lijep, ali tu se nema što raditi, napisao je Yarge_of_Uborg.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju