Brend vrhunskih kruzera Carnival Cruise Line najavio je prvi roller coaster na moru koji planiraju na ekskluzivnoj liniji kruzera Mardi Gras za 2020. godinu.

U Münchenu ga je projektirao vrhunski stručnjak Maurer Rides te istaknuo kako će vlak smrti - Bolt postizati sjajnu maksimalnu brzinu od oko 65 kilometara na sat. No vozači će pritiskom na papučicu moći usporiti te ako to požele - uživati u pogledu na veliko plavetnilo neba i oceana. 

Oko 240 metara maštovitih petlji i oštrih zavoja koji očekuju svakoga tko se usudi provozati prvim vlakom smrti na kruzeru, sasvim su dovoljni da svatko osjeti dnevnu dozu adrenalina. Na tračnicama će moći istovremeno juriti dva vozača u „vagonima“ projektirana poput motora.

Brzinu koju su postigli vozači mogu provjeriti nakon vožnje, baš kao i fotografije snimljene u letu. Carnival Cruise Line ponosi se ekološkom osviještenosti jer njihovi kruzeri koriste gorivo koje je manje štetno za okoliš. Mardi Gras se trenutno nalazi u Kaliforniji, a uskoro se očekuje i plan ruta kojima će ploviti. 

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju