Termin Radizio podrazumijeva brazilski tip steakhouse restorana u kojem se plaća fiksna cijena za obrok, a potom se jedu kuharevi specijaliteti do sitosti. Hrana se priprema na brazilskom žaru churrasco, a poslužuju na mačevima od strane posebno treniranih konobara (pasadoresa).

Zagrebački restoran ima tri osnova specijaliteta: klasični rodizio obuhvaća najmanje deset vrsta mesa, morski rodizio je namijenjen ljubitelje morske hrane, a vege rodizio osobama koji uživaju u povrću. Uz to, svaki gost može odabrati bogat izbor priloga iz salatnog bara.



Cijena ulaznice obuhvaća i slasne deserte, kao što je ananas sa žara, te piće po želji.
U restoranu se može isprobati bezalkoholno brazilsko piće Gurana, alkoholno pivo Brahma, rakija od šećerne trske Cachaca ili koktel Caipirinha za koju se priča da je najbolja u gradu. U ponudi je i bogat izbor vina.

Petkom i subotom u planu su nastupi karnevalski plesačica i brazilske grupe koja će opuštati goste autentičnom glazbom ove latinske zemlje.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju