Motovun napokon stiže u Zagreb! Nakon turneje u kojoj je prikazan dio ovogodišnjeg programa Motovun film festivala u Buzetu, Novigradu i Šibeniku, red je došao na metropolu koja opet ima čast zaključiti putovanje popularnog "Propelera" kino platnima Hrvatske.

Motovunski filmski festival skrasit će se od 20. do 31. kolovoza u Kući za ljude i umjetnost Lauba, a bit će prikazana čak 22 filma.

Među 12 dugometražnih i 10 kratkih ostvarenja, ljubitelji sedme umjetnosti, između ostalog, moći će pogledati ovogodišnjeg pobjednika, film "Wakhan", priču o tajanstvenim nestancima vojnika s afganistanskog fronta te kontroverzni dokumentarni hit Alexa Gibneya "Pročišćenje: scijentologija i tamnica vjere".

Stoga, ako ste gladni dobrog filma i niste ovog ljeta imali priliku otići do bajkovitog Motovuna, rezervirajte svoje mjesto u Laubi jer za samo 20 kuna možete otputovati u daleke zemlje i uživati u filmu u pravom smislu te riječi.

Svi filmovi imaju i hrvatski i engleski prijevod, a ako se mislite "preseliti" krajem kolovoza u Laubu, komplet ulaznica možete nabaviti za samo 100 kuna.

 
 
 
 

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju