Uživajte u snježnim radostima, vrhunskim wellness-paketima te istražite kontinentalnu hrvatsku i Bosnu i Hercegovinu. Započnite u Zagorju, gdje vas čeka najljepša wellness-bajka u zimskoj idili Hotela Trakošćan pokrivenog snijegom. Doživite i Plitvička jezera prekrivena snijegom uz smještaj u Plitvice Holiday Resortu, a poželite li se okupati, tu je i ponuda Stubičkih toplica.

Plitvice Holiday Resort

Smješten uz Nacionalni park Plitvička jezera, Plitvice Holiday Resort nudi idealnu kombinaciju prirodnih atrakcija, kulturnih ljepota te aktivnog i pasivnog odmora za sve one željne dobrog provoda. Prema mnogima, ovo je kraj poznat kao najzelenija kamping-oaza u Hrvatskoj, a nalazi se na samoj granici kopnene i gorske Hrvatske u mjestu Grabovac. Posebne ponude vanjskih sportsko-rekreativnih sadržaja te gastronomskih delicija čine Plitvice Holiday Resort mjestom za savršen odmor, a malo je poznata činjenica kako je ovo odmorište svoje prve goste dočekalo još davne 1968. godine. Ponuda uključuje 2 dana i 1 noćenje za 2 osobe u standardnoj dvokrevetnoj sobi za samo 379 kn uz 1 sat minigolfa potpuno besplatno.

Obiteljska bajka u zimskoj idili Hotela Trakošćan 4*

Krajolik baš kao iz bajke. Dvorac na brežuljku okružen jezerom, sve naokolo netaknuta priroda sa šetnicama kroz šumu i uz jezero, mir i tišina te zrak u kojem duh prošlosti živi još i danas. Tako izgleda okolica Hotel Trakošćan 4*, lociranog u samom srcu Hrvatskog Zagorja. Sa svojih 126 moderno uređenih soba te dva luksuzna apartmana, Hotel Trakošćan gostu pruža nezaboravno iskustvo boravka u prirodi. To je mjesto na kojem se najbolje spava. Sobe hotela uređene su decentno i sa stilom, te su savršen odabir bilo da na odmor želite doći s prijateljima i rodbinom ili poslovnim partnerima i kolegama. U ponudi vas očekuje i piće dobrodošlice - kuhano vino za odrasle i čaj za djecu - te 10% popusta na usluge Spa & Wellness centra Lorem Paradiso. Sve to za samo 899 kuna za jedno noćenje s polupansionom za 2 osobe i dvoje djece do 12 godina.

Na kupanje u Stubičke toplice

Okružen zelenilom prekrasne prirode, Hotel je smješten u Stubičkim Toplicama na samom izvoru termalne i ljekovite vode. Stubičke Toplice nalaze se u Hrvatskom Zagorju, 40 km sjeverno od Zagreba, 3 km zapadno od Donje Stubice, na nadmorskoj visini od 168 m. Bazenski dio hotela povezan je direktno sa smještajnim kapacitetima i omogućuje gostima njihovo nesmetano korištenje. Bazeni su otvoreni tijekom cijele godine. Termalna voda Stubičkih toplica na glasu je svojim kvalitetama kao i termalne vode poznatih toplica Karlovy Vari. Odmorite se uz dva noćenja s polupansionom za 2 osobe u Hotelu Matija Gubec + kupanje, wellness&spa i masažu za samo 948 kuna.

Provjerite i naše ostale zimske ponude i uživajte uz smještaj u najboljim hotelima jer do 31. 1. na odabrana putovanja ostvarujete 10 % dodatnog popusta za plaćanje vašom pohranjenom Mastercard® ili Maestro® karticom!
 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju