Tražite zimski predah uz predivnu prirodu i snijeg? Svega 30 metara od skijališta Bjelolasica i njegove najduže staze, nalazi se imanje koje će u vama probuditi pravog hedonista. Bjelina netaknutog snijega, konji koji vuku drvene saonice, kuhano vino uz kamin i toplina svake od kuća iz ponude pružiti će vam nezaboravno iskustvo odmora, bilo da ste se na odmor zaputili u paru, ili kao obitelj.

Istražite posebnu ponudu Crnog Jaja i rezervirajte svoj boravak u Apartmanima Bjelolasica.

Najviši vrh Gorskog kotara koji se nalazi na Bjelolasici

Bjelolasica je najviša planina Gorskog kotara, dio je gorja Velika Kapela, s najvišim vrhom Kula. Najviši vrh Bjelolasice smjestio se na 1.534 metara nadmorske visine, a ono po čemu je veoma poseban je nezaboravan pogled na Krk, Cres, Lošinj, Kvarnerski zaljev, a u daljini Julijske Alpe, Risnjak, Ravnu Goru, Velebit… Osim što ćete uživati u skijanju, možete se zaputiti u šetnje prirodom. Pogledi su spektakularni, a na vama je da u njima uživate. Od Zagreba do Bjelolasice će vam trebati tek oko dva sata vožnje automobilom, od Splita oko 4 plus sati.

Pregršt sadržaja koji će vas pozvati da ostanete dan duže

Na imanju su vam na raspolaganju sauna, roštilj te ostali sadržaji poput igrališta za mali nogomet, teretane, bicikala, a važno je napomenuti kako su smještajni kapaciteti i pet friendly tako da s vama na put može cijela obitelj, pa i vaš četveronožni član. Poželite li na svom odmoru odmoriti od kuhinje, i to je moguće uz domaću ponudu jela koja se pripremaju s posebnim dodatkom ljubavi prema tradiciji i lokalnim namirnicama.

Posebna ponuda z 4 ili 6 osoba

Nakon aktivnog provedenog dana uživajte u lokalnim specijalitetima i slušajte priče gostoljubivih domaćina. A tražite li smještaj Crno Jaje vam donosi posebnu ponudu koja uključuje 3 dana i 2 noćenja za 4 ili 6 osoba u apartmanima Bjelolasica već od samo 699 kn. Predivni toplo namješteni apartmani Bjelolasica smjestili su se u selu Jasenak koje se nalazi na samom putu prema nekadašnjem Hrvatskom olimpijskom centru. Istraži ponudu ovdje.


 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju