Razmišljate o odlasku na odmor, ali nemate ideju gdje ćete odsjesti? Proljeće je pred vratima, ali još uvijek dovoljno daleko da se zaputite na jedan snježni, zimski odmor. Bilo da putujete sami ili u društvu prijatelja i obitelji, iskustvo unajmljivanja drvenih koliba znatno se razlikuje od uobičajene rutine rezerviranja hotela za vaš boravak. U hotelima je ponekad teško pronaći malo opuštajućeg vremena za sebe. Umjesto toga, Crno jaje donosi tri ponude za smještaj u kolibama koje će vas oduševiti

Istražite Zagorsku hižu Cecilija u Mariji Bistrici

Zagorska hiža Cecilija smjestila se u nenaseljenoj, netaknutoj prirodi, na 365 metara nadmorske visine, u neposrednoj je blizini Marije Bistrice, a svim svojim posjetiteljima pruža odmor uz pjev ptica, šetnju na friškom zagorskom zraku, te uvid u život u idiličnom okruženju stare zagorske hiže koja je opremljena u autohtonom duhu.

Na raspolaganju vam je i korištenje roštilja te sjenice ispod kuće, kuhinje s boravkom i blagovaonicom tako da možete samostalno pripremati domaću hranu. Tu je i spavaća soba u prizemlju, spavaći dio u potkrovlju, kupaonica, predsoblje i velika terasa s prednje strane na kojoj je smješten jacuzzi bazen, solarni tuš, ležaljke za sunčanje i boravak na otvorenom. U cijenu od 230 eura uključena je boravišna pristojba, posteljina i ručnici, za dva noćenja i dvije osobe. Istražite ponudu ovdje.

Odmor za ekipu u kući za odmor Pool Village House u Breznici

Ako planirate na odmor s obitelji ili ekipom, Pool Village House u Breznici mogao bi biti pravi odabir za vas. Rezervirajte dva noćenja za do 10 osoba u kući za odmor Pool Village House u Breznici s vlastitim bazenom, saunom i sadržajima za igre po cijeni već od 480 eura.

Pored 4 spavaće sobe, na raspolaganju su vam dnevni boravak i kuhinja s velikom blagovaonicom pogodnom za proslave, dvije kupaonice s WC-om i jedan zasebni WC, dva televizora, sezonski bazen (8x4) sa sunčalištem i beach barom, fitness soba sa saunom, game room s bilijarom i stolnim nogometom, a u dvorištu je i malo dječje igralište. Savršeno za djevojačke i momačke zabave, kao i rođendanske proslave. Istražite ponudu ovdje.

Romantična Bjelolasica za dvoje

Upoznajte Apartmane Bjelolasica, smještene 30 metara od skijališta Bjelolasica i njegove najduže staze na koju se pruža prekrasan pogled iz pomno uređenih apartmana. Prednosti ove planinske lokacije protežu se kroz sva godišnja doba.

Odmarajte, uživajte, ugodite svojim gastronomskim čulima i napunite energijom svoj duh i tijelo. Na imanju su vam na raspolaganju sauna, pečenjara i roštilj te ostali sadržaji poput igrališta za mali nogomet, teretane, bicikala i vanjskog bazena u ljetnim mjesecima. Kućni ljubimci također mogu na odmor s vama, možete ih bezbrižno pustiti da se istrče i zaigraju kroz čitavo dvorište koje je u potpunosti ograđeno i sigurno. Dva noćenja ćete ovdje za dvije osobe platiti već od 106 eura. Istražite ponudu ovdje.

 

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju