Velika poput limenke piva, Ankerova Nebula Capsule II spada u sam vrh prijenosnih projektora. Iako na tržištu ima i jeftinijih primjeraka, ova limenka puna zabave štedi živce kad su u pitanju kvaliteta slike, zvuk i spojivost s drugim uređajima.

Dovoljno je lagana da je neprimjetno nosite na dnu ruksaka danima i izvadite kad zatreba – bilo da želite pogledati novi nastavak serije dok se kupate u kadi, organizirate mini filmski festival u vrtu ili na stropu spavaće sobe, i to u visokoj rezoluciji.

Capsule II s Android operativnim sustavima koje pokreće 4-jezgreni procesor ima žarulju od 200 ANSI lumena koja može projicirati sliku dijagonale 100 inča.

U mraku je sjajan, ali po danu ćete morati navući rolete. Budući da ima ugrađen zvučnik, nema potrebe za gnjavažom s Bluetoothom, a u usporedbi s konkurentnim uređajima na tržištu kvaliteta i glasnoća zvuka veliki su plus.

Anker Nebula 2 Anker Nebula 2 (Foto: Amazon.com)

Na raspolaganju je Android TV pa se nećete morati baviti HDMI-jem (ali ako želite – možete). Sve dok imate dobar Wi-Fi signal moći ćete prikazivati sadržaj putem neke od aplikacija koju valja skinuti s Google Play Storea ili USB-a. Ako vam se ne razgovara s Google Assistantom, uvijek se možete poslužiti "daljincem".

Nebula II podržava Wi-Fi i Bluetooth, a baterija se puni preko USB-C priključka i traje sjajna tri sata. Kritičari zamjeraju Ankeru što je zakomplicirao stvar s Netflixom, do kojeg se može doći zaobilaznim putovima. Minus mu je i cijena, koja se kreće od oko 3500 kuna na Amazonu, pa i koju tisućicu skuplje kod nas, a valja imati na umu da se filmovi ne mogu pohraniti na uređaju.

Kad ste zadnji put to učinili? Sve čari pripremanja večere za prijatelje Vegeta Natur za piletinu Piletina Vegeta Natur za meksička jela +2 Meksičko jelo

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju