Jirano CUBE4 projektor hit je na Kickstarteru. Otkako je pokrenuta kampanja na ovoj internetskoj platformi za financiranje projekta, premašio je sva očekivanja. Zacrtani cilj bio je skupiti nešto manje od 10.000 američkih dolara za njegovu limitiranu proizvodnju, a podržalo ga je više od 900 ljudi sa sveukupno 223.000 dolara.

Slika nije dostupna Odabrano Prijenosni električni roštilj: Spas za male kuhinje, ali i odlazak na kampiranje

Što je tako privlačno u Jiranu CUBE4? Ovaj kompaktni prijenosni projektor omogućava vam gledanje omiljenih serija i filmova u full HD-u na projiciranoj površini od 508 centimetara bez obzira nalazili se u dnevnom boravku ili na otvorenom.

CUBE4 ima 500 ANSI lumena zbog čega je proglašen najsvjetlijim 100-postotnim zatvorenim prijenosnim projektorom na svijetu.

Iritirajuća buka ventilatora svedena je na minimum, a budući da je ovaj uređaj potpuno zatvoren sprječava ulazak prašine u kritične komponente projektora. Baš zato ne skuplja prašinu i ne stvara mrlje prilikom gledanja projicirane slike.

Koristi čvrste, izdržljive i visokokvalitetne materijale, a ponosi se i s lampom čija je procijenjen rok trajanja na 30.000 sati. Ukoliko planirate gledati dva filma dnevno na ovom projektoru, on bi vam trebao služiti oko 20 godina.

Slika nije dostupna Odabrano Uređaj koji u 60 minuta očisti 3000 kvadrata plaže od odbačenih opušaka i drugog smeća

Jirano CUBE4 dolazi s ugrađenim pametnim TV sustavom i integriranim zvučnicima, a tržišna cijena bit će mu pristupačnih 199 američkih dolara, odnosno oko 1325 kuna.

Što Jirano CUBE4 sve nudi, pogledajte na njihovim službenim stranicama proizvođača.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju