Ima li nešto ljepše od piva nakon cijelog dana planinarenja, hodanja ili bicikliranja? Ima. Hladno pivo! A i dobar pogled je uvijek plus. Budući da vam nitko ne garantira da ćete u divljini pronaći planinarski dom baš kada ožednite mudro je ponijeti pokoju limenku sa sobom. Da se pivo ne bi zagrijalo, korisno je imati „termosicu“ za limenke. Ljubiteljima piva i aktivnosti na otvorenom YETI Rambler 12 oz. Colster mogao bi biti itekako zanimljiv, kao i onima koji traže poklon za svoje pivopije.

Pivo na stranu, "praktični cooler“ radi i kad je riječ o svim vrstama napitaka u limenkama standardne veličine ili bocama, a ohladiti možete i hranu kupite li kozerve u pravoj veličini. U punom sjaju Yeti će se pokazati kada krenu ljetne vrućine, na roštiljima, festivalima, plažama ili piknicima.

Sudeći prema komentarima kupaca Rambler zbilja dobro hladi, čak i do četiri sata ljeti, što naravno ovisi o vanjskoj temperaturi. Zahvaljujući izolaciji s dvostrukom vakumskom stjenkom limenke ostaju hladne satima. Dovoljno je robustan da se neće razbiti ako ispadne iz ruke, ali je i težak pa je teško procijeniti koliko je ostalo piva u limenci.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju