Baška Voda je prekrasno odredište za odmor na Makarskoj rivijeri i popularno odredište za putnike iz cijelog svijeta. Lijepo mjesto očarava šarmom, prekrasnim plažama, starim kućama, slikovitom lukom i impozantnom planinom Biokovo u pozadini.

Ljupki restorani poslužuju lokalne delicije, a ugodni barovi i kafići duž šetnice uz plažu pozivaju na druženje s najmilijima. Ali i plaže Baške Vode su zaista nevjerojatne, čineći ovo ljetovalište pravim vrhuncem regije. Zahvaljujući središnjem položaju, u Baškoj Vodi postoji mnogo nevjerojatnih stvari za raditi i fantastične mogućnosti za izlete u okolici.

Vrijeme za odmor na plažama Baške Vode možete planirati čak od svibnja pa do kraja listopada, a poželite li svoj odmor rezervirati već danas, zaputite se do Crnog jaja koje vam donosi smještaj u Villi Antoniji koja svojim gostima nudi moderno i novouređene sobe i apartmane. U ponudu su uključeni besplatan parking, besplatan WI-FI, mogućnost nadoplate za večeru, a svaka soba sadrži klimu, balkon i kupaonicu.

Istražite ponudu ovdje.

Jedna od znamenitosti Baške Vode je prekrasna šetnica uz obalu. Ova slikovita staza vodi od centra, pored lučice i najljepših plaža, do susjednog mjesta Brela.

Ne samo da je Baška Voda nevjerojatna, nego i okolica oduzima dah. Zahvaljujući idealnoj lokaciji, iz Ville Antonie možete istražiti najljepše atrakcije Baške vode i Makarske rivijere!

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju