Povijest, arhitektura, tradicija, kultura, umjetnost, piće, hrana i odličan noćni život – to je Bratislava. Smještena na rijeci Dunav, Bratislava osim što je lako dostupna, ona je zaista sjajno mjesto za druženje. Grad je siguran, prijateljski nastrojen, dovoljno malen da sve prođete pješke i uvijek postoji nešto vrijedno raditi; bez obzira da li ste ovdje samo jedno poslijepodne, tjedan ili godinu dana.

Ako poželite na kupanje, zaputite se do poznatog gradskog kupališta gdje vas očekuje i dobra zabava. Trebate li dodatnih prijedloga kako provesti vrijeme u Bratislavi, pročitajte naš članak koji vam donosi najbolje od Bratislave.

Od Zagreba do Bratislave možete svakog dana osim ponedjeljka i utorka, a prijedlozi termina su:

1.6. 2022. – 8. 6. 2022. – 129 kn
10.6. 2022. – 12. 6. 2022. – 151 kn
8.6. 2022. – 15. 6. 2022. – 151 kn
22.6. 2022. – 29.6. 2022. – 114 kn

Istražite ostale letove ovdje.

Let do Bratislave iz Zagreba traje manje od jednog sata, a putujete RyanAirom. U cijenu vam je uračunata i jedna torba - ručna prtljaga koju možete smjestiti ispod sjedala ispred sebe. Svakako vam savjetujemo da prije polaska kupite i dodatnu prtljagu ako za to imate potrebe, a više informacija o cijenama i opcijama možete istražiti ovdje.

Važne informacije prije samog putovanja

Prije nego se odvažite na planiranje putovanja i samog odlaska na zračnu luku, savjetujemo vam da istražite koje su aktualne mjere na snazi u Slovačkoj. Aktualne informacije možete pratiti ovdje.

Puno, ali puuuuno fotkajte i fotke objavite na Instagramu. Ne zaboravite postaviti hashtag #punkuferhr. Ostanite zdravi, pratite preporuke nadležnih institucija i, najvažnije od svega - uživajte!

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju