Kampiranje ima velik broj pogodnosti za sve stare i mlade u kojima možete uživati vi i vaša obitelj dok provodite vrijeme na otvorenom. Prebukirani raspored ostavite kod kuće. Kada kampirate, nema rasporeda i ništa vas ne ometa u dnevnim aktivnostima – uživanju i opuštanju.

Možda ne shvaćate koliko je svjež zrak potreban u svakodnevnom životu, no već nakon jedne noći u kampu osjetit ćete razliku. Kada odete na kampiranje, osjetit ćete brojne čudesne mirise na otvorenom, kao i miris večere koja se kuha na roštilju, a kada tome pridodamo i jedan od najboljih i najvažnijih aspekata kampiranja - način na koji vam pomaže u izgradnji i jačanju odnosa s bliskom osobom, sigurni smo da se ovaj odmor ne propušta.

Upravo jedan takav kamp nalazi se i u Tisnom, a riječ je o predivnom Olivia Green Camping Resortu koji nudi obiteljski odmor u srcu predivne prirode.

Olivia Green Camping Resort obiteljski je posao kojim upravlja najviši etički standard. Fokusiranje na stalna ulaganja, a ne maksimalni prihod, odlučno se kombiniraju tehnologije visoke održivosti korištenjem čiste energije od solarnih panela, visoko naprednog pročišćavanja vode sustavima i selektivno recikliranje otpada. Bilo da dolazite kao bračni par, obitelj ili grupa prijatelja, doživjet ćete tretman s 5 zvjezdica tijekom boravka u ovim luksuznim i moderno dizajniranim vilama za kampiranje, a možete birati između 9 različitih vrsta kamping vila.

Murter nudi nekoliko prvoklasnih pješčanih plaža uz obalu, kristalno čisto more, ljupke krajolike i mnoštvo aktivnosti na otvorenom. Tisno je izvrsno polazište za jednodnevne izlete u brojne lijepe turističke atrakcije i gradove u Hrvatskoj.

Glamurozan, jedinstven i luksuzni kamp Olivia Green Camping 4* u Tisnom poziva vas na fantastičan odmor uz 2, 3, 5 ili 7 noćenja s doručkom za 2 ili 4 osobe uz do čak 55 % POPUSTA i od samo 1099 kn! Istraži ponudu ovdje.
 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju