Vodice nude mnoštvo atrakcija, znamenitosti, događanja, plaža, gastronomske ponude i ljubaznih domaćina. Ako tražite ljetovalište na Jadranu, daleko od razmislite o Vodicama i počnite planirati svoje putovanje već danas. Vodice su grad osnovan u rimsko doba i brojnim arheološkim istraživanjima pronađeni su ostaci antičke civilizacije. Stoga Vodice čuvaju dugu povijest i tradiciju što se može vidjeti u brojnim znamenitostima diljem samog grada. S druge strane, kao popularna ljetna destinacija, grad ima što ponuditi svojim posjetiteljima.

Tu su i plaže koje su jedne od najljepših na Jadranu. Plava plaža je definitivno među najpopularnijima. Plaža je dobro opremljena i nagrađena Plavom zastavom. Možete uživati u raznim sadržajima kao što su kafići, restorani, trgovine, dječje igralište, street workout, zid za penjanje, odbojkaško igralište i ostalo. U blizini se nalazi i parking što je čini lako dostupnom. Plaža Hangar je šljunčana, a osim osnovne opreme kao što su tuševi i kabine za presvlačenje, možete uživati i u vodenom parku, trampolinima, toboganima i svim vrstama vodenih sportova. Plaža Srima je šljunčana i nagrađena Plavom zastavom. Okolo se nalaze razni sadržaji kao što su kafić, vodeni park, igralište, košarkaško igralište i ostalo. Plaža ima i parking. Jedna od ljepših je svakako Hotel Imperial Beach - većinom šljunčana plaža s betonskim dijelovima. U blizini se nalazi kafić i beach bar te borova šuma koja pruža hladovinu. Plaža je opremljena osnovnim sadržajima kao što su tuševi, kabine za presvlačenje, ležaljke i suncobrani za iznajmljivanje.

Upravo se će se u Hotelu Imperial Beach povodom početka ljetne sezone organizirati i veliki zabavni spektakl. Pod svjetlima pozornice susrest će se strastveni Soul Fingersi i njihov magični svijet soula te britak humor i duhovite dosjetke poznatog TV lica - raspjevanog komičara Marija Petrekovića. Mediterranean Spaghetti Soul - revija soula, humora i stila, na najuzbudljiviji mogući način otvorit će ljetnu sezonu zabave u Vodicama, uz bazen novouređenog hotela Imperial, a vas očekuje ništa osim odlične zabave!

Ako u Vodicama ostanete duži period, u blizini se nalaze brojna šarmantna mjesta i otoci koji mogu biti savršen jednodnevni izlet, a najposjećenije mjesto je svakako Nacionalni park Krka. 

Odaberite svoj smještaj u Hotelu Imperial ili u Villama Imperial, te po cijeni već od 1.188 kuna dočekajte ljeto na najzabavniji način. Istražite ponudu ovdje.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju