Savršeno iskustvo odmora nikada nije bilo tako blizu, a neograničena zabava na skijaškim padinama, rustikalna udobnost smještajnih objekata, prekrasni pogledi i noći nakon kojih vam nije žao prespavati ovdje su stvarnost.

Uz toliku raznolikost, svatko će ovdje pronaći svoje savršeno mjesto na koje će se uvijek vraćati. Ako ne želite riskirati i želite zimski odmor kao iz bajke - Obertauern je skijalište s najvišom razinom snijega i najdužom sezonom skijanja u Austriji!

Okruženi padinama sa sjevera i s juga, ovdje možete uživati u pogledu od 360 stupnjeva. Među ljubiteljima zime i skijanja, ova je destinacija poznata po snijegu, odličnim skijaškim stazama, dobrim partijima, opuštanju u jednom od wellness-centara te odličnoj gastronomskoj ponudi. Obertauern zaista donosi sve potrebno za pravi odmor.

Od početka studenog do početka svibnja ovdje ne morate brinuti o snijegu, treba ga smatrati sastavnim dijelom vrlo posebne zimske ponude, jer ovdje se sve odvija između 1630 i 2313 metara nadmorske visine. Stignete li u Obertauern, dočekat će vas jedna žičara, 19 sjedežnica i šest T-liftova, punih sto kilometara skijaških staza i legendarnih 26 kilometara staza za skijaško trčanje.

Poželjeli biste se i vi zaputiti u ovo snježno carstvo? Najprije trk na Crno jaje, jer upravo ćete tamo pronaći odlične ponude dostupne već od 3391 kune (450,06 eura) za dvije osobe koje donose smještaj u Valamar Obertauern Hotelu.

Zabavite se tri dana uz dva noćenja u superior sobi te uz uključen bogati švedski doručak i večeru, korištenje spa-zone i bazena, besplatan parking te besplatan Wi-Fi, sve za dvije odrasle osobe. Bit ćete smješteni u predivnom Valamar Obertauern Hotelu, koji nudi udoban smještaj i sve potrebno za nezaboravan odmor na snijegu, od prostranog wellness-centra, show-cooking restorana i wine-bara do zabavnih obiteljskih sadržaja i kompletne ponude za skijaše. Na vama je samo da uživate!

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju