Bledsko jezero jedno je od najljepših mjesta u Sloveniji. Jezero je okruženo predivnim planinama, a na otočiću u sredini jezera nalazi se crkva. 

Bledsko jezero zadivljujuća je lokacija koja posjetiteljima nudi mnoštvo aktivnosti u kojima mogu uživati. Od planinarenja i biciklizma do plivanja, postoji nešto za svakoga tko voli boraviti na otvorenome. Ako volite prave avanture, popnite se na vrh brda Ojstrica. Pješačenje je kratko, ali naporno, a pogled s vrha nevjerojatan. Obavezno ponesite fotoaparat! Neizostavan je i posjet Bledskom dvorcu, koji je smješten na vrhu stjenovitog vrha s kojeg se pruža pogled na jezero. Srednjovjekovni dvorac vrijedi posjetiti, bilo individualno ili u grupnom posjetu.

Kušajte nešto od lokalne hrane. Bledsko jezero poznato je po ukusnim kremšnitama, stoga svakako odvojite mjesto za desert! U gradu također ima mnogo odličnih restorana koji poslužuju sve, od tradicionalnih slovenskih jela do međunarodne kuhinje.

Upravo se zima čini kao dobro vrijeme za istraživanje bajkovitog Bleda, a zaputite li se na Crno jaje, možete naići na ponudu koja vam donosi dva noćenja u Eko Hotelu Astoria Bled 3* Superiror, s uključenim doručkom i ulazom u raznovrstan Sauna park. Sve to, za dvije osobe i 1703 kune (226,03 eura).

Sobe su dizajnirane u skladu s najnovijim trendovima održivosti i opremljene modernim sadržajima. U sklopu projekta Zelena shema slovenskog turizma, Slovenska turistička zajednica dodijelila je hotelu i ekološki certifikat Slovenia Green Accommodation kao priznanje za održivi poslovni model koji kompanija provodi.

Primjenjujući holistički pristup cijelom nizu zdravstvenih i wellness usluga, Hotel Astoria Bled nastoji promicati dobrobit svih svojih gostiju. Istražite bogati Sauna park, gdje ćete se opustiti u ugodnom okruženju. Na raspolaganju su vam biljna, finska, infracrvena i parna sauna, unutarnji i vanjski masažni bazen, različiti doživljajni tuševi (tropska kiša, vodopad, masažne mlaznice), Kneipp kupke, pilinzi i oblozi prema programu sauna, prostor za odmor s udobnim ležaljkama, masažna staza za stimulaciju refleksnih zona na stopalima, ručnik i plahta, osvježenje vodom, čajem i svježim voćem. Sauna park je samo za starije od 18 godina.

Istražite ponudu ovdje.

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju